lördag 28 februari 2009

The heat is on....!!!

Spänningen är ooooooooooooolidlig och stiger inför ikväll med Melodifestivalen :) Det verkar vara utsålt med 10500 platser. Jag återkommer med bilder och m.m.

fredag 27 februari 2009

"Huvud, axlar, knä och tå, knä och tå"

Ja, ja jag vet det var lite jobbvarning på den titeln :) Men man är väl lite arbetsskadad...

Hade nu tänkt att beställa från webshopen www.satine.se som jag har läst en del om. Så varför inte testa :)


Det första jag var sugen på var hårborsten Tangle Teezer, som är en hårboste i plast som sägs göra UNDERVERK för dit hår, shine shine shine...Jag får iallafall testa, återkommer med recension angående den.

Det blev även tre saker från det engelska make-up märket Barry M www.barrym.com , som lollipop26 har pratat så mycket om, två av deras Dazzel Dust i Amber och Black silver och en mascara i färgen blå, kan bli riktigt kul ;) Även två nagellack från amerikanska Essie, just love Essie, i färgen Marerial girl som är mörk röd/lila och Loophole i en metal silvergrå, LIKE IT!
Helgen bjuder på mycket, så jag har redan börjat att sjunga upp för Melodifestivalen på Malmö Arena på lördag kväll, lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

torsdag 26 februari 2009

Lite sjuk...

Sjuk, sjuk och lite till sjuk...blir lite trött på detta nu. Inte nog med att det är tråkigt att vara sjuk det är ju så himla dyrt, fy!

För att liva upp min dag idag så blev det faktiskt ett par nya inköp, japp kan tänka sig det :)

Ett par skor från Adidas(samma modell som innan, bara i en ny färgställning, de är såååå sköna) och en ny vår kappa från Lindex. Måste säga att det var sjuk (!) snygga saker.

Fast en kommande helgen lurar på massor av kuligheter. Melodifestivalen på Malmö Arena på lördag och sedan på söndag Jesus Christ Superstar på Storan, snacka om att det gäller att ladda...:)

söndag 22 februari 2009

Den nya hårfärgen :)


Jaha, så här kommer en bild på den nya hårfärgen (plus att jag gillade bilden). Har faktiskt fått flera kommenterer om att det var väldigt snyggt och klädsammt. Det är ju alltid kul! Det var ett nytt märke som jag använde mig av och lite mörkare än vanligtvis. Brukar har Garnier Nutrisse i 5,3 med nu blev det den nya hårfärgen från Schwartzkopf i 500.

MSF och lite annat :)

Är de inte snygga?! (Från vänster; Blond, Brunette och Redhead) Det blev ju lite nya inköp i och med att jag var på make-up kursen :)

Gud vad jag älskar BBR!! Köpte alla MSF, alla nya borstarna #214, #226, #165, även fyra av ögonskuggorna, Red Devil lipglass. Sedan blev det även Studio Sculpt foundation och concealer och en ny ögonskugga Bronze. Även två borstar till #219, #224.

Har fått en ny passion för borstar...

"Once you get MAC, you never get back"

MAC kurs

Efter jag hade varit på kursen var jag ju tvungen att ta några bilder på mig själv :) Ville testa smokey eyes, vilket jag aldrig brukar ha. När jag ska göra det blir det alltid som pandaögon med svart/grå skugga nedan för ögonen, inte snyggt. Blev riktigt nöjd med makeup:en denna gång. Detta kostar 400:- för ca 50 minuters sminkning och då får du välja smink för samma summa sedan. En kul sak i vardagen...

onsdag 18 februari 2009

TIPS


Vill flagga lite för vad man kan hitta på MAC´s hemsida www.maccosmetics.ca (den amerikanska har blivit så dålig sedan de gjorde om den). Älskar dessa face shots som de brukar ha till de olika look:erna. Denna är från BBR med lite härlig inspiration. Alla produkter som har används till den specifika look:en står alltid med.
Det finns även några beauty bloggar som jag dagligen följer t.ex. www.temptalia.com http://lollipop26writes.blogspot.com/ www.bjooti.net http://rocketqueens.blogg.se/ Kolla in dessa för mycket tips och intressanta tankar.

MAC Hyper Real foundation vs. MAC Studio Sculpt foundation

Nedan ser vi de två tävlande; Till vänster Hyper Real och till höger Studio Sculpt.

*Bara utseendet är ju väldigt olika, glasflaska mot mjukplast tub. Mängd är 30 ml till ca 240:- (om jag minns rätt) och 40 ml för ca 270 :- (fast till glasflaska fick jag köpa en pump till för 45 :-)

*Hyper köpte jag på sommaren och Sculpt på vintern (huden var olika).

*Hyper lätt rinande konststens och Sculpt mer trögflyttande.

*Hyper skimmrande effekt medan Sculpt ska matta och täcka mer.

Efter detta enkla men viktiga test :) så går priset till.....tadda!!!!

STUDIO SCULPT

S(MAC)K!

ÄNTLIGEN! I måndags var jag på MAC i Malmö. Fick med mig en hel del härligheter därifrån :) Det blev saker från BBR, CreamTeam och Well-Defined alla nya kollektioner. Det blev även en make-up lektion inbokad på fredag (20/2), ska bli så kul, var ett bra tag sen sist. Så vad köpte jag nu? Jo, från vänster...




Mineralize skin finish i "Blonde", Lipstick "Cream Cup", "Flip", Lipglass "Red Devil", "Femme-Fi", "Deep Shade", Foundation Studio Sculpt, Borste #219, #226
Det blev faktiskt ett inköp till; Ett make-up bälte som används till make-up penslar/borstar.

Vintern till Skåne...




Det verkar som att vintern nu i februari har kommit till Skåne.
Lite vinterbilder är ju aldrig helt fel :)

lördag 14 februari 2009

Kommer till MAC idag...

...går in i butiken och ser att de inte har fått upp BBR :( VA??!!!
"-Nä, de kommer upp i eftermiddag och kommer att säjas på måndag."
Jaha, så det var bara att gå ut och komma tillbaka på måndag. Då jag snabbt efter jobbet ska en tur dit och sedan tillbaka igen vid fem för ett lite roligt möte.

Fast jag fick med mig en sak från MAC ; en ögonskugga "Tilt" lovley gråblå skimmrande i grönblå, (duochrome älskar dessa). Anna köpte sin första ögonskugga på MAC i Malmö "Woodwinkel", bronzguldig.

På min inköps lista står nu ett makeupborst-bälte har sett ett på www.eleven.se ,får se, en skuggborste typ MAC #224 en läppensel #316.

torsdag 12 februari 2009

Imorgon....


Imorgon fredagen den 13:de är det dags för Blond, Brunette and Redhead att släppas i MAC diskarna. På bilden syns MSF i de olika hårfärgerna och sedan ögonskuggorna Deep Shade, Khight och 100 Stroke.
Det har ju nu blivit lite problem för mig vilken hårfärg jag ska rätta mig efter, med tanke på hårfärgnigen igår :)

onsdag 11 februari 2009

MACitout



Efter mitt besök i Köpenhamn under lördagen blev det lite nya inköp tex. MAC pro palettes. Efter lite pilland och trixande så fick jag ut alla ögonskuggor och på magneten och i paletten. Ena paletten är den neutrala med bruna nyanser och sedan har vi bland paletten med lila toner och gröna.




Till helgen släpps BBR (Blonde, Brunette and Redhead) kolletionen från MAC jag ser verkligen fram emot den. Kommer att bli några av ögonskuggorna och ett läppglans. Pärlan där kommer att vara Mineral Silkfinish Degrade och jag kommer att välja i färgen Blonde!

Short cut!?


Blev lite inspirerad av "Sheer Genius" igår på kanal 5, så det får nog bli en ny hårfärg ikväll :)
(Bilden här brevid är Anna som har gjort till Annikas och Olas bröllop)

Jaha, då var jag också igång...

Då var det dags. Emma har börjat att blogga. Kunde inte vänta längre, men men vi får ser hur detta nu ska gå....:)