lördag 31 augusti 2013

Recension: Nashi Argan Dry Oil

Lagom till sommaren fick jag hem en nyhet från Nashi Argan - deras Dry Oil (299 kr / 100 ml). En olja för kroppen med härliga dofter av varm vanilj och den sjunker snabbt in i huden.
Detta är en varm och behaglig torrolja som doftar väldigt mycket, men även mycket gott. Den försvinner snabbt och lätt in i huden och återfuktar skönt. Samtidigt som den innehåller arganolja, antioxidanter och abyssianolja som ska motverkar bristningar. På grund av det rätt så höga priset på 299 kr för 100 ml blir betyget ett Väl Godkänt.
I samma pressutskick kom också minivarianter på Nashi Argan Shampoo och balsam.

fredag 30 augusti 2013

Månadens diss - augusti

Då Asos hade lite rabatt på alla produkter från Rimmel passade jag på att köpa en nya primer - de pengarna kunde jag har sparat! Rimmel Exaggerate Undercover Shadow Primer (ca 55 kr, dock betalade jag 34 kr) är en primer för ögonlocket för att göra så att ögonskuggor håller, lägger sig inte i veck och blir mer intensiva.

Oh, detta är så dåligt och ni ser på bilden nedan hur min ögonskugga ser ut efter enbart några timmar! Snacka om diss, det ända positiva är att den var billig...!

onsdag 28 augusti 2013

OPI Dining Al Frisco

Det är hög tid att börja visa de fina nagellacken från OPI San Francisco Collection som jag har sett är ute i butikerna och vilket jag fick hem i somras. Jag har redan visat er hur alla nagellacken ser ut på mina swatchhjul, men nu kommer de att komma på naglarna. Alla nagellack är målade i två lager och jag tycker de håller en hög och fin kvalité.

Först ut är den isigt blå Dining Al Frisco med en metallisk klarblå färg och med skimmer i silver - mycket fin och formulan är toppen, tjockt och fint blev resultatet.
Underlack från Isadora Second Nail och två lager av OPI Dining Al Frisco.

tisdag 27 augusti 2013

Månadens tre favorit produkter - augusti 2013

En quick-fix och två enkla produkter är med i månadens tre favoriter! 
En snabb och effektiv quick-fix för trött hy är Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask. Den har en bubblande egenskap som snabbt sjunker in i huden och lämnar den med en fräsch och ny lyster. Smart och lätt och inte för tungt på sommaren.

En bra vardagsfärg på Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow är färgen Stone. Applicera över hela locket och tona ut med en annan liknande skugga och lite highlighter - klart!

En av de bästa ögonbrynspennorna som finns på marknaden just nu är MAC Veluxe Brow Liner och jag har färgen Brunette. Det är bara att dra några enkla sträck, sudda ut med den tillhörande bosten och fägen blir jämn och fin.

måndag 26 augusti 2013

Recension: Depend Keramisk Peelingpenna

När jag var i Ullared köpte jag på mig en av Depend´s keramiska peelingpenna (75 kr) som snabbt och lätt ska ta bort gamla nagelband och död hud på naglarna. 
 Peelingpennan kommer i en vanlig pennform med en keramisk spets som även innehåller olja. Vilket i sin tur ska hålla nagelbanden mjuka och återfuktade.
Denna penna är inte bra - den keramiska pennan är torr och skrapar bra på ytan på naglarna vilket gör att de bli otroligt ojämna. Nagelbanden bli inte mjuka och istället blir de sämre. Det blir helt klart ett svagt Godkänt i betyg och kanske en månadens diss!?

lördag 24 augusti 2013

En trio från Lipstick Queen!

Jag har tre läppstift från märket Lipstick Queen och jag tänkte visa hur de ser ut tillsammans.
Hello Sailor - Medieval - Jean Queen
Alla är väldigt skira när det appliceras och man kan lätt bygga upp färgen och sitter de inte speciellt länge på läpparna, men är mycket sköna och behagliga att använda. Jag gillar Lipstick Queens´s lite annorlunda läppstift och inte minst den blåa Hello Sailor.

fredag 23 augusti 2013

Chanel Le Vernis Fall 2013

De tre nagellacken som Chanel släpper i sin höstkollektion för 2013 - Superstition - är som vanligt snygga. De ska komma under vecka 34 vad jag har hört...

De tre färgerna av Chanel Le Vernis är:
#591 Alchime - golden khaki
#589 Elixir - milky pink
#601 Mysterious - deep kahki

Som vanligt är det ju självklart att en sticker ut lite extra - Alchime!

torsdag 22 augusti 2013

Honeymania

Lagom nu i september, närmare bestämt 26/9, släpper The Body Shop sin nya serie med en söt honungsdoft. Honeymania kommer i de vanliga The Body Shop produkterna och samtliga produkter innehåller Community Fair Trade producerad vildhonung. Vad blir du sugen på?!
Body Butter 185 kr, Body Scrub 200 kr, Shower Gel 85 kr, Lip Butter 60 kr, Soap 40 kr. Bubble Bath Melt 160 kr och Edt 155 kr Källa: Sublimt

onsdag 21 augusti 2013

En sexa från Bobbi Brown!

Då har vi några Long-Wear Cream Shadow från Bobbi Brown igen! Fast denna gång med en kompletterande borste samt två ögonsuggor, var av den ena är en helt ny färg. Jag valde att köpa en av Bobbi Brown´s ögonborstar nu när jag har så många Long-Wear Cream Shadow - detta för att få snyggast möjliga resultat.

Bobbi Brown Cream Shadow Brush ska göra appliceringen enkel och snygg och är en platt kompakt borste i syntethår. Det blev ju som sagt även tre nya färger på Long-Wear Cream Shadow - denna gång blev det Bone 1 (matt ljus vitrosa), Sand Dollar 15 (som har lite skimmer i sig) och Heather 30 (som är helt matt). Heather 15 finns även i vanlig ögonskugga i puderform.

Det blev även två Eye Shadow i färgerna Taupe 4 och Rich Navy 36. Rich Navy 36 är en helt ny färg som kom nu under sensommaren.
 Sand Dollar 15 - Heather 30
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Sand Dollar 15 - a silver shimmer greyish taupe
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Heather 30 - a warm mauve
Bobbi Brown Cream Shadow Brush
 Sand Dollar 15 - Heather 30
 Taupe 4 - Rich Navy 36
Bobbi Brown Eye Shadow Taupe 4 - a warm taupe
Bobbi Brown Eye Shadow Rich Navy 36 - a deep royal blue
 Taupe 4 - Rich Navy 36
 Bone 1
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Bone 1 - a soft matte off-white
Jag har på bilden nedan använt mig av Bone 1 krämskugga på locket och en bit upp på brynbenet, sedan skuggat undre- och övrefransrad med Eye Shadow Rich Navy 36.

tisdag 20 augusti 2013

Vill-ha just nu! - augusti

Fast sommaren alldeles snart är slut finns där ändå några finfina saker som lockar. Vad jag inser är att alla sakerna är nyheter som har kommit till oss.
En riktigt söt och vacker sensommardoft verkar Marc Jacob Honey 535 kr / 30 ml vara!
De nya ögonskuggspaletterna från MAC lockar mycket då främst MAC Veluxe Pearlfusion Shadow Smokeluxe 455 kr.
De nya läppstiften (och läppglansen) från Bare Minerals är riktigt läckra. Bare Minerals Moxie Lipstick 290 kr kommer i massor av fina färger - det är svårt att välja enbart ett.

måndag 19 augusti 2013

Något för händerna...

... är The Body Shop´s handtvål och handkräm.
Just nu var det erbjudande att om man köpte en Handwash fick man en 60 ml Hand Cream. Jag valde Absinthe på tvålen och Almond på krämen.

söndag 18 augusti 2013

MAC Indulge Collection - Lipglass Fashion Punch

Från MAC´s stora höstkollektion MAC Indulge Collection fick jag hem Lipglass Fashion Punch (185 kr). En neutral historia med inslag av rosa toner och med lite skimmer i. Ni hittar kollektionen från den 8 september och under 6-8 veckor fram över.
MAC har använt sig av vanliga svarta förpackningar i MAC Indulge Collection.
Lipglass kommer i en läppglans hylsa i plast med den vanliga filttippen som MAC har - doften är naturligtvis vanilj.
MAC Lipglass Fashion Punch - mid-tone neutral pink

fredag 16 augusti 2013

MAC Indulge Collection - info

MAC´s stora (underbara) höstkollektion kommer på diskarna den 8 september och jag gillar det mycket! MAC Indulge Collection är stor kollektion med hela 32 saker och med inspiration hämtad från de "fina" salongerna, med mat, juveler, metaller, tebjudning och lyx.
"You’re invited to a dinner of supreme decadence, where no taste is too extravagant and no behaviour beyond limits.On the menu: Cremeblend Blush flushes skin with a sensual glow while Eye Shadow smoulders for the ultimate in seduction, intensified by Fluidline in Gilt Gourmet and Deliciously Rich. Haute & Naughty Too Black Lash darkens and lengthens lashes, while Lipstick and Lipglass further intoxicate the senses, as lacquered nails shimmer in jewel tones and molten metallics."
Lipstick (SEK 195): Smash Hit, By Design, Feed the Senses, Just a Bite, Sweet Succulence Lipglass (SEK 185): Ultimate Dish, Liqueur, Fashion Punch, Lust for Life, Utterly Tart Mascara (SEK 220): Haute & Naughty Too Black Brush: #266 Small Angle (SEK 215), #213 Fluff (SEK 215)
Creamblend Blush (SEK 240): Tease Your Tastes, Glamour Feast Nail Lacquer (SEK 150): Magnificent Feast, Sinfully Sweet, Over-Indulge, Impassioned, Screening Room, Rebel
Eye Shadow (SEK 175): Gilty Morsel, Sex & The Oyster, Three Ring Yellow, Divine Decadence, Deep Cravings, Eat, Love, Beluga, Palace Pedigreed Fluidline (SEK 175): Gilt Gourmet, Deliciously Rich, Blacktrack

Som sagt är detta en kollektion helt i min smak! Jag gillar att MAC släpper nya färger på deras "vanliga" ögonskuggor och här är det Three Ring Yellow, Beluga, Deep Cravings och Eat, Love som lockar. Även Creambland Blush i färgen Tease Your Tastes och läppstiften By Design och Feed the Sense ser finfina ut.