torsdag 31 oktober 2013

MAC Divine Night Holiday 2013 Collection - Nail Lacquer Military

I MAC´s julkollektion MAC Divine Night Collection kommer tre nagellack. Jag har fått hem den mörkt silvergrå i färgen Military (SEK 165) i en halvmatt formula för prov. Military och de andra sakerna släpps den 8 november. 

Det var lite annorlunda att få nagellack som pressprov, man brukar inte få det. Jag vet heller inte om det riktigt assar in i julkollektionen Divine Night då jag anser att den går i varma guldigatoner och rött. Nagellacket är mörkgrått och med silver i... 
Det som är spännande här är själva formulan som är semi-matt eller suede - kommer ni ihåg nagellacken från OPI...?
MAC Nail Lacquer Military - black matte with silver suede pearl
På min nagellacksticka täcker Military mycket bra och det är absolut inget fel på själva nagellacket - varken i egenskaper eller i färgen. Dock passar den inte i en julkollektion.

onsdag 30 oktober 2013

Månadens diss - oktober

Oktobers månadsdiss är en BB kräm från Sephora´s eget märke. Sephora BB Moisturizing Cream SPF 15 (DDK 144 / 50 ml) är en BB kräm som kommer i två färger, Light och Medium och den ska ger lätt täckning samt återfukta huden.

Problemet är färgen och hur den blir på min hy...
Står det light ska det vara light och inte en för rödgul medium!

tisdag 29 oktober 2013

Benefit Little Love Potions!

Med mindre är två månader till julafton har jag köpte en av Benefit´s julklappskit. Benefit Little Love Potions! innehåller nio miniversioner på några av de bästsäljande produkterna från Benefit. Jag köpte mitt set från feelunique för 24,50 ordinarie pris £29,50 (ca 325 kr). Räknar man på det är det ca 36 kr per sak i setet.
Set includes:
deluxe the POREfessional 7.5 mL/0.25 US fl. oz.
deluxe it's potent! eye cream 3.0 g Net wt. 0.1 oz.
deluxe high beam 2.5 mL/0.08 US fl. oz.
deluxe posietint 2.5 mL/0.08 US fl. oz.
deluxe stay don't stray in light/medium 2.5 mL/0.08 US fl. oz.
deluxe watt's up! 2.5 mL/0.08 US fl. oz.
deluxe BADgal lash 4.0g Net wt. 0.14 oz.
deluxe "that gal" 7.5 mL/ 0.25 US fl. oz.
deluxe hoola 3.0g Net wt. 0.1 oz.
deluxe hoola ultra plush 6.5 mL/0.22 US fl. oz.

Hoola Ultra Plush är ett guldfärgat läppglans och tillsammans med Hoola Bronzing Powder blir det fint ihop.
Två Primers var med en med skimmer - "That Gal" och en utan - the PORfessional som också ska förminska porerna.
Watt´s Up är ett highlighter stick och High Beam är en rosa flyttande highlighter kräm. För att få lite färg på kinderna fungerar rosa Posietint och Stay Don´t Stray är en ögonskuggsprimer.
BADgal Lash ger ögonfransarna en tjock svart look och It´s Potent! är en ögonskräm.

Några av sakerna har jag testat sedan innan - Hoola Bronzing Powder, BADgal Lash, Posietint, Ultra Plush dock ej i Hoola färgen och High Beam. Ska bli spännande att testa the PROfessinal och Stay Don´t Stray.

måndag 28 oktober 2013

MAC Nocturnals Collection Holiday 2013 - info

Den tredje och sista delen från MAC Holiday 2013 är Nocturnals Collection. Detta är den del som brukar bestå av miniset av läppglans, pigment och/eller nagellack. Detta året är det dock Cremesheen Glass, Pigment och nya smaksatta läppbalsam. Här är allt LE och släppet är 8 november.
"MAC Nocturnals Pigment and Glitter features five jars, giving you smoky eyes in three scintillating shades waves - the glided noir of Black and Gold, the verdant glimmer of Green and Teal and the sparkling frost of Silver and Violet. Nocturnals Lip Gloss provides high-impact colour in Coral, Pink and Nude. And with just a whisper of polish for your pout, Nocturnals/Tastitints conditions in barely-there shades and four different flavours: Peppermint. vanilla, lavender and guava." 
Mini Gloss Kit - Nocturnals Lip Gloss (DKK 270, SEK 330, NOK 290): Coral
Mini Gloss Kit - Nocturnals Lip Gloss (DKK 270, SEK 330, NOK 290): Nude
Mini Gloss Kit - Nocturnals Lip Gloss (DKK 270, SEK 330, NOK 290): Pink
 Mini Tinted Flavured Lip Conditioner Kit - Nocturnals Tastitints (DKK 270, SEK 330, NOK 290)
Mini Pigment & Glitter - Nocturnals Pigment and Glitter (DKK 270, SEK 330, NOK 290): Black and Gold
Mini Pigment & Glitter - Nocturnals Pigment and Glitter (DKK 270, SEK 330, NOK 290): Green and Teal
Mini Pigment & Glitter - Nocturnals Pigment and Glitter (DKK 270, SEK 330, NOK 290): Silver and Violet

söndag 27 oktober 2013

Månadens tre favorit produkter - oktober 2013

Månaderna bara rusar iväg och här kommer oktobers favoriter...
Då man väljer bronzer är det viktigt att den inte är för gul eller rosa och att den passar dina ansiktsfärger. MAC Pro Longwear Bronzer Nude on Board ger verkligen den fina glöden och hållbarheten är super.

En av de bättre krämerna för att återfukta huden är Kiehl´s Ultra Facial Cream som jag använder tillsammans med nattoljan från samma märke.

Ni vet att jag verkligen är överförtjust i Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow och färgen Ballet Pink 3 är väldigt lätt att para ihop med en grålila skugga för en snygg look.

fredag 25 oktober 2013

MAC Stroke of Midnight Viva Glam Collection - info

MAC satsar även inför julen på deras Viva Glam koncept och släpper ett Viva Glam Set och de vanliga julkorten. I Viva Glam går alla försäljning till forsking om HIV/aids och sakerna finns till försäljning den 8 november. I år har man satsat på Viva Glam I som också var det första Viva Glam läppstiftet som lanserades.
"The original VIVA GLAM girl is back! Fabolous, chic and utterly outrageous, this holiday season RuPaul pairs her sexy signature burgundy red VIVA GLAM I Lipstick and new Lipglass with the limited-edition VIVA GLAMorous bag. In black satin with glossy red and gold detaling, this desirable duo is holiday´s hottest combination. Every cent of the selling prices goes toward helping women, men and children living with and affected by HIV/aids."
Viva Glamorous Bag - Stroke of Midnight/Viva Glamorous (DKK 365, SEK 485, NOK 415): Lipstick Viva Glam I och Lipglass Viva Glam I
 Kids Helping Kids Greeting Cards (DKK 60, SEK 75, NOK 65)
Kids Helping Kids Gift Tags (DKK 60, SEK 75, NOK 65)

MAC Stroke of Midnight Holiday 2013 Collection - info

MAC´s julkollektion 2013 Divine Night är upp delad i tre delar; Divine Night, Stroke of Midnight och Nocturnals. Det är nu dags för den andra delen som består av olika paletter och set för ögon och läppar och hela ansiktet - den heter MAC Stroke of Midnight Collection. Det är även släpp här den 8 november och alla saker är LE. 
Eye Shadow x 5 Compact- Stroke of Midnight Eyes (DKK 365, SEK 460, NOK 390): Cool, Warm, Smoky
Brush Kit - Stroke of Midnight Brush Kit (DKK 485, SEK 545, NOK 495): Mineralize, Essentials, Smoky Eye
Eye Look Bag - Stroke of Midnight Eye Bag (DKK 495, SEK 560, NOK 510): Nude, Gold, Violet
Lip Look Bag - Stroke of Midnight Lip Bag (DKK 365, SEK 460, NOK 390): Nude, Violet
Face Kit - Stroke of Midnight (DKK 485, SEK 545, NOK 495): Cool
Face Kit - Stroke of Midnight (DKK 485, SEK 545, NOK 495): Warm 
Stroke of Midnight Lip and Cheek Bag (DKK 530, SEK 595, NOK 540): Pink
Stroke of Midnight Lip and Cheek Bag (DKK 530, SEK 595, NOK 540): Coral
Stroke of Midnight Grooming Kit (DKK 485, SEK 545, NOK 495)

Ibland kan det lite to-much, men jag gillar temat i år med svart och vita grafiska mönster. Det är helt klart ögonpaletterna med fem ögonskuggor som lockar och färgen Cool ser fin ut, med rätt så många nya färger. Även Eye Bag ser intressanta ut i år med sina saker och med en duo borste, smart!

torsdag 24 oktober 2013

OPI Muir Muir On the Wall

Näst efter OPI Peace & Love & OPI är det färgen Muir Muir On the Wall som jag gillar bäst. Detta är också ett lite duochrome:t nagellack med toner av vinrött, bronze, lila och i vissa vinklar grönt - vackert. Lack egenskaperna är också suveräna och Muir Muir On the Wall är perfekt för hösten! 
Underlack från China Glaze, två lager av OPI Muir Muir On the Wall och inget överlack.

onsdag 23 oktober 2013

Dagens: XXIII

Läppstift / Läppglans: MAC Lipstick High Tea
Rouge: MAC Powder Blush Bad Girl Gone Good
Nagellack: OPI Muir Muir On the Wall
Doft: Chloé Roses de Chloé

tisdag 22 oktober 2013

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Ink 1

Då har jag äntligen köpt på mig Bobbi Brown´s klassiska Long-Wear Gel Eyeliner (230 kr) i Black Ink 1. Black Ink är en gel eyeliner som används med en tunn pensel för bästa resultat. Färgen är helt svart och är förhållandes matt i formulan och ett stort plus är att den är long-wear alltså extra hållbar. Jag har även testat MAC´s version Fluid Line, då gillar jag Bobbi Brown bättre!
Eyelinern kommer i en rund glasburk med skruv lock innehållandes 3 gram.
Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Black Ink 1 - a jet black
Jag är inte speciellt bra på att applicera gel eyeliner, fast med Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner blir resultatet ganska bra, på bilderna har jag använt mig av en snedställd borste från MAC - #208.

måndag 21 oktober 2013

OPI A-Piers To Be Tan

Detta är verkligen inte snygg färg jag vet inte vem som skulle gilla det... Färgen heter A-Piers To Be Tan och kommer från OPI San Fransisco kollektionen som släppts under hösten. Det är en varm chokladbrun färg som är lite ljusare och helt i krämformula. Dock håller den fina lackegenskaper och sitter snyggt!
Jag har använt två lager av OPI A-Piers To Be Tan och inget överlack.

söndag 20 oktober 2013

Vill-ha just nu! - oktober

Jag älskar verkligen läpprodukter och i månadens vill-ha hittar ni två. Tillsammans med en av de bättre hållbara ögonpennorna som finns på marknaden.
Det perfekta röda läppstiftet hittade jag hos Rouge Dior 999 Dior för 380 kr.
De ögonpennorna som sitter allra bäst - tycker jag är NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliner 220 kr. Skulle gärna vilja ha några nya färger.
Kanske en kopia av Clinique Chubby Sticks, men snygga ändå. Lipstick Queen ChinatownGlossy Pencil 200 kr kan säkert var något.

fredag 18 oktober 2013

MAC Divine Night Holiday 2013 Collection - info

Det spekuleras alltid om vad MAC kommer att släppa som sin stora julkollektion och detta året heter den MAC Divine Night Collection och det är guld, svart och varma toner som gäller. som vanligt är det uppdelat i olika delar och jag börjar med "colour collection". 

Det är åter igen dags för MAC och sina mineral produkter, denna gång är det ögonskuggor, rouge och MSF - jag börjar att tröttna... Dock gillar jag läppstiften, läppglansen och det lite mörka temat med guld och vinrött. Från den 8 november hittar vi julkollektionen hos MAC - och allt är LE! 
"Mineralize Eye Shadow, Blush and Skinfinish pair rich, contrasting shades with the graphic impact of a limited-edition powder design. Fluidline in Macroviolet and Stares & Specultation get you noticed, while Kohl Power Pencil lines eyes with glittering shades of pearl. False Lashes sharpens with ultimate definition. Lips exude allure in matching shades of Cremesheen Glass and Lipstick, and glossy nails with a lacquered finish are fit to fire up everyone´s envy."
Mineralize Eye Shadow (DKK 180, SEK 210, NOK 190): Captivating, Exquisite Ego, Glided Night, Past Midnight, Until Dawn, Tonight´s Temptation 
Lipstick (DKK 180, SEK 215, NOK 195): You´ve Got It, Flair for Finery, Exclusive Event, Private Party, Prepare for Pleasure
Cremesheen Glass (DKK 195, SEK 230, NOK 210): You´ve Got It, Flair for Finery, Private Party, Prepare for Pleasure
Kohl Power Eye Pencil (DKK 150, SEK 170, NOK 155): Feline, Orpheus, Raven, Mystery
Fluidline (DKK 160, SEK 195, NOK 165): Deliciously Rich, Macroviolet, Stares & Speculation
False Lashes (DKK 160, SEK 250, NOK 215): False Black
Mineralize Blush (DKK 230, SEK 280, NOK 245): Lavish Living, Lured to Love, Talk of the Town

Mineralize Skinfinish (DKK 265, SEK 365, NOK 285): Centre of Attention, Perfectly Poised, Scene to Be Seen

Nail Lacquer (DKK 135, SEK 165, NOK 150): Fierce Entrance, Military, Gadabout Girl

Jag tycker att här en är en del sina saker som t.ex. läppstiften You´ve Got It och Flair for Finery, Cremesheen Glass i den härligt röda Prepare for Pleasure och nagellacket Gadabout Girl. Vad gillar ni från MAC julen 2013?!