lördag 31 maj 2014

OPI Icons of Happiness (Coca~Cola) Collection

Opi släpper tillsammans med Coca~Cola en härligt bubblande sommarkollektion under namnet Icons of Happiness Collection i mitten på juni. Vi hittar nio nagellack i kollektionen och som vanligt kostar de 150 kr per flaska. 

 Coca~Cola RED - You´re So Vain-Illa - Sorry I´m Fizzy Today - Orange You Stylish!
 Get Cherried Away - A Grape Affair - Today I Accomplished Zero
Turn On the Haute Light - Green on the Runway

fredag 30 maj 2014

Månadens diss - maj

Här har vi ännu en produkt som inte lever upp till mina förväntningar över vad jag tycker att den produkt ska göra. Denna Concealer Pencil #01 (125 kr / 3,9 g.) från The Body Shop hade jag tänkt att använda till att på ett snabbt sätt täcka över lite märken och rodnader i ansiktet. Tänkte att det var ett smart format med sin pennform. Concealer Pencil är hård och det är svårt att tona ut - jag gillar den inte!

torsdag 29 maj 2014

Dagens: XXIX maj

Läppstift / Läppglans: MAC Lipstick Blankety
Rouge: MAC Powder Blush Peaches
Nagellack: Chanel Azuré
Doft: Vikor & Rolf Bon Bon

onsdag 28 maj 2014

MAC Nail Lacquer Submerged

Det urfina nagellacket Submerged fanns i MAC´s sommarkollektion MAC Alluring Aquatic som kom i början på månaden. Det är ett härligt havsblått nagellack med lite duochrome effekt av färgerna blått, lila, rosa och turkos. 
Vattendropparna är perfekta på både förpackningen och själva nagellacksflaskan.
MAC Nail Lacquer Submerged - dark teal chrome
Jag har använt två lager av MAC Submerged och grundat med Essie Grow Stong tillsammans med överlacket Butter London Quick Top Coat.

tisdag 27 maj 2014

Månadens tre favorit produkter - maj 2014

Tänk att sommaren är här och allt gott som den för med sig. Denna månad som nästan precis har passerat har med rengöring och hudvård att göra.
Ett läppbalsam som verkligen gör vad den ska är Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm. Den har en lite mintig kall känsla då den kommer på läpparna och även lite av de klassiska Eight Hour doften.

Jag tycker verkligen att The Body Shop Camomille Sumptuous Cleansing Butter gör sitt jobb. Den smälter bra in i huden och lämnar ingen oljig hinna över utan makeupen försvinner smidigt bort.

Olika "blur" krämer har börjat att dyka upp och Garnier Perfect Blur är ett bliligt alternativ för att snabbt få bort oönskade porer.

måndag 26 maj 2014

CCS Summer Edition 2.0

CCS är tillbaka lagom till sommaren 2014 med en ny doft på deras populära hudlotion och duschgel. Den nya sommardoften luktar hallon och röda bär och kommer bli perfekt under sommar månaderna. Färgen på pumpflaskorna är sommar rosa med blommor på och båda kostar 72 k/st för 400 ml.

lördag 24 maj 2014

LCC

Okej jag erkänner jag föll i fällan! Jag klickade hem två saker från LCC (Lövergrip Colour and Care) från Nordicfeel som säljer märket - ett shampoo och ett torrshampoo blev det. LCC är Isabella Löwengrips (Blondinbella) beautymärke och ska under sommaren komma att säljas även på Apoteket Kronans butiken. Jag har läst mycket om hur bra både Good to Go och Long Lasting Shampoo är så jag var tvungen att testa.
Det har snackat om hur gott dom doftar och hur rent och fräscht håret blir. Jag har testat Good to Go (105 kr) och Long Lasting Shampoo (95 kr) lite snabbt och visst de doftar gott och håret blir snyggt!

torsdag 22 maj 2014

MAC Maleficent Collection - Lipstick True Love´s Kiss

Med blek hy och svarta kläder matchat med röda läppar släpper den onda féen från Törnrosa sin kollektion hos MAC. I MAC Maleficent Collection kommer det tre produkter för läpparna; En läppenna, ett läppglans och ett läppstift (som kommer att bli storsäljaren), läppstiftet tänkte jag visa för er! 

Läppstiftet True Love´s Kiss är onlineexklusivt och kommer ett finnas ute 30 maj samt kosta 215 kr.
Det varma röda läppstiftet True Love´s Kiss - med lite skimmer i kommer med en ving-logga och silver text med Maleficent på samt MAC- och Disney-loggan i vitt. I övrigt är det en blank svart förpackning.
MAC True Love´s Kiss - clean bright red (amplified)
Det är härligt läppstift att bära med din urfina röda färg med lite skimmer i som lyfter det från att vara en "platt" röd färg. I och med att Lipstick True Love´s Kiss är i amplified formula vilket betyder krämigt, högpigmenterat och kyssäkta.

onsdag 21 maj 2014

Botten är nådd! - & Other Stories Body Scrub

En peeling på kroppen en gång i veckan håller den mjuk och fräsch. Jag har nu nått botten på min Body Scrub från & Other Stories (90 kr / 250 ml). Det är en bra och väldigt prisvärd scrub som jag redan har köpt #2 av.
Den rivet till bra på huden och innehåller lite olja som samtidigt återfuktar huden och gör den mjuk. Det finns i flera härliga dofter och just denna heter Punk Bouquet och är lite blommig och mjuk i doften.

tisdag 20 maj 2014

Vill-ha just nu! - maj

Att Isabella Löwengrip aka. Blondinbella har gett ut lite olika skönhetsprodukter under märket LCC (Löwengrip Colour and Care) har nog inte undgått någon. I månadens vill-ha har jag listat två av dom.
LCC Good to Go Dry Shampoo 105 kr ska vara ett kolasås doftande torr shampoo som jag gärna skulle vilja testa på. Det ska gör håret mer fylligt och mindre fett - perfekt.
I samma serie - finns också ett LCC Long Lasting Shampoo 159 kr som doftar härligt av granatäpple och ska ge en extra lång rentvättad känsla på håret samtidigt som det skyddar och ger näring.  
SewLomax Lips and Clips Make Up Bag 322 kr har gjort en väldigt sött liten makeup väska, verkar bra med uppdelning i två fack och ger en smart förvaring.

måndag 19 maj 2014

MAC Maleficent Collection - info

Ännu en gång är det den onda feén från Törnrosa att spelar huvudrollen i MAC´s kommande kollektion MAC Maleficent Collection med släppdatum 30 maj och då endast på den svenska och danska webshoppen eller PRO-Store i Kph. Vi såg ett samarbete 2010 med de onda karaktärerna från Disney´s filmer (vi minns alla MAC Venomous Villains!) och Maleficent kommer igen pga den kommande nya filmen med Angelina Jolie i huvudrollen.

MAC har valt att släppa rätt så många produkter hur det fasta sortimentet (eller PRO-sortimentet) i denna kollektion. Det som kommer och är LE är läpprodukterna och det beigea nagellacket. Fokus ligger på färgerna svart, beige och självklart rött. Förpackningarna denna gång är med svarta tryck med Maleficent text eller svarta vingar som liknar en svart fågel.
"Mysterious, magnificent and much misunderstood – Disney’s most iconic villain, brought to life this summer in the epic new film, “Maleficent,” inspires a limited-edition colour collection in specially designed packaging to delight the most demanding of dark sorceresses. Intensely admired for her evil elegance, despite her efforts to instill fear in the hearts of generations, this icon casts a spell of absolute adoration
with sensuous shades for eyes, face, lips and nails so wickedly gorgeous, who needs beauty sleep?
“Maleficent,” the untold story of Disney’s most iconic villain from “Sleeping Beauty,” reveals the events that hardened Maleficent’s heart and drove her to curse the baby, Aurora. The film stars Angelina Jolie and opens in theaters this summer."
Prep + Prime Highlighter (DKK 185, SEK 215): Bright Forecast
Nail Lacquer (DKK 130, SEK 165): Uninvited, Flaming Rose, Nocturnelle
Lash (DKK 130, SEK 150): #36, #30
Sculpting Powder (DKK 215, SEK 265): Sculpt
Beauty Powder (DKK 240, SEK 295): Natural
Eye Shadow Quad Maleficent (DKK 390, SEK 480): Goldmine, Ground Brown, Concret, Carbon
Lipstick (DKK 180, SEK 215): True Love´s Kiss
Pro Longwear Lipglass (DKK 195, SEK 230): Anthurium
Pro Longwear Lip Pencil (DKK 190, SEK 220): Kiss Me Quick
Penultimate Eye Liner (DKK 190, SEK 230): Rapidblack
Eye Brows (DKK 155, SEK 190): Fling
För en gångs skulle hittade jag en facechart på MAC´s hemsida - vilket var lite kul. Looken är skulpterat och avskalat tillsammans med de ypperligt snygga röda läpparna.

lördag 17 maj 2014

Karl Lagerfeld for Women EdP

Vår stilikon och designer Karl Lagerfeld släpper en ny parfym med samma namn; Karl Lagerfeld for Women EdP. Det är en självsäker doft med en kaxig attityd och jag älskar den!
Ytterförpackningen är vitt och stilren med lite stansade nitar i kartongen. Även själva flaskan är superfin och tung med glas och en nitad silver ring runt korken. Karl Lagerfeld for Women EdP kommer i tre storlekar; 25 ml, 45 ml och 85 ml samt kostar 395 kr, 585 kr och 795 kr. Det släpps även den Body Lotion som innehåller 150 ml för 230 kr.
För att citera Lagerfeld själv "Parfym är som mode fast för näsan." och med toner av persika, citron, ros, magnolia, frangipani, mysk, amber och trä - kan det inte bli annat än toppen. 
Det är något med denna doft som gör att jag gillar den väldigt mycket. Flaskan, doften och kanske skaparen...?!

fredag 16 maj 2014

MAC Lipstick Japanese Maple

Det var länge sedan jag köpte ett läppstift hos MAC och under senaste veckan har jag flera gånger tittat åt färgen Japanese Maple hos MAC. Den kommen tillsammans med flera andra färger i en kollektion med en ny formula på läppstiften hos MAC. En vidare version på MAC´s Cremesheen stift med namnet Cremesheen Pearl och med en krämig mjuk formula med lite skimmer i. 
MAC´s läppstift kommer i matt svart förpackningen med MAC loggan i silver.
MAC Lipstick Japanese Maple - frosted light beige (cremesheen pearl)
Jag skulle säga att MAC Lipstick Japanese Maple passar till ALLT. Den är inte för beige, inte för brun, inte för kall, utan perfekt! Jag gillar väldigt mycket att den ger lite skimmer och inte bara ligger platt på läpparna. Är du ute efter ett lite nättare nude läppstift kolla efter MAC Japanese Maple!

torsdag 15 maj 2014

Baby Don´t Go

Guld och brunt är komplement färg till blå. Därför passar en koppar bronzing ögonpenna ypperligt till att få fram den där extra blå färgen på ögonen.
Ansikte:
Clarins Multi Active Day
Bare Minerals Stroke of Light #1
MAC Studio Finish Concealer NW20
SEphora Mineral Foundation Powder #26
MAC Pro Longwear Blush Baby Don´t Go
Ögon:
Benefit Stay Don´t Stray Eye Primer
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Sandy Gold
Bobbi Brown Eye Shadow Taupe
MAC Eye Shadow Shroom
& Other Stories Eyepencil Birrus Rust
Maybelline Great Lash Black
Maybelline Brown Drama Medium Brown
Läppar:
The Body Shop Lip Pencil Nude #1
MAC Cremesheen Glass Clestial Kiss

onsdag 14 maj 2014

MAC Studio Sculpt Shade and Line Collection - info

 Tillsammans med de flera andra kollektionerna som släpps den 8 maj - släpper MAC en med enbart ögonskuggor. MAC Studio Sculpt Shade and Line Collection består av en trio ögonskuggor som är tänkta att använda tillsammans där de består av en matt, en metallisk och en matt eyeliner. De åtta ögonskuggorna är LE och kommer att kosta 200 kr.
"An innovative new product makes a powerful statement, with a three-in-one palette featuring two eye shadows and one matte eyeliner. The formula’s unique flexibility allows for three different textures – Matte, Sparkle and Metallic – all in one pan, giving you the freedom to experiment with multiple looks and finishes for a sculpted, 3D effect. Available in eight colour combinations, with hues from soft pink and coral to deep plum and olive."

Studio Sculpt Shade and Line (DKK 175, SEK 200, NOK 185): Ebonyblend, Violetblend, Eggplantblend, Roséblend, Apricotblend, Oliveblend, Espressoblend, Indigoblend
Brush: #212 Flat Definder Brush (DKK 215, SEK 250, NOK 230), #239 Eye Shadow Brush (DKK 215, SEK 250, NOK 230)

Jag har redan spanat in dessa och jag gillar som. Tänkt att man får tre skuggor för 200 kr inte dumt alls. De färger som jag har fastnat för är Roséblend, Apricotblend och Oliveblend - snygga kombinationer.

måndag 12 maj 2014

MAC Alluring Aquatic Collection - Lipstick Enchanted One

Läppstiftet Enchanted One från MAC Alluring Aquatic kom hem till mig och jag tänkte visa er ett litet smakprov. Det är ett matt läppstift som är en blandning av mellan rosa med bruna undertoner och det ger mycket färg och håller bra pga. den matta ytan.
Som jag har skrivit innan är förpackningarna väldigt snygga denna gång med metall turkos och med plast vattendroppar på utsidan som också skapar en struktur på läppstiftet.
MAC Lipstick Enchanted One - midtone neutral pink (matte)
Det är en rätt så enkel färg att bära upp och fungera till det mesta. MAC Lipstick Enchanted One finns ute nu under begränsad tid och kostar 215 kr.