måndag 30 juni 2014

Månadens diss - juni

Jag erkänner jag är inte mycket för ekologiska produkter och särskilt inte inom beautyvärlden, jag tycker att det är lite tråkiga. Därför är det inte konstigt att Oliva by CCS ECO Intensive Moisturising Face Cream (89 kr / 75 ml) hamnar på min månadens diss lista.
Jag har testat denna några gånger innan jag tycke att den var för tråkig och inte speciellt bra heller. Jag gav helt enkelt upp!

söndag 29 juni 2014

It is time for Instagram!

Jag kände att det var dags att börja med Instagram. Det kommer att bli lite blandade inlägg, dock tror jag att det självklart är mest fokus på beauty.
Följ mig gärna och sök efter e3982 - så hittar ni mig!

lördag 28 juni 2014

OPI Green On the Runway

Den härligt gröna duochroma färgen Green On the Runway från OPI Coca-Cola Collection som släpptes under förra veckan. Jag köpte den och tänkte visa lite bilder. 
Green On the Runway är en skimrig historia som är väldigt grön och skiftar över i vinrött och guldbronzebrunt, i Coca-Cola kollektionen ska det vara den färg som är inspirerad av Sprite.
På bilderna ser ni två lager av OPI Green On the Runway över Essie Grow Stonger Base Coat. 

fredag 27 juni 2014

Månadens tre favorit produkter - juni 2014

Det är rätt så roligt att se hur min månad tre:a speglar säsongerna. Denna gången är det en BUS olja, blandat med enkla sommar produkter. Jag har med några nya produkter som jag köpte hos Giorgio Armani - underbara!
Giorgio Armani Eyes to Kill Mascara är en otroligt bra maskara (något som jag förväntar av 360 kr (!)). Den har en perfekt borst som kommer mellan alla fransarna och ger längd och främst volym till mina redan långa ögonfransar. Den sitter på under dagen och är lätt att bort - kommer klart att bli ett köp igen!

Den lilla flaskan från Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster har jag blandat ut med min nattkräm (som man ska göra). Det är enkelt att själv bestämma mängd och den ger en fin glow till hyn.

En bronzer ska ge färg utan att det ska se för mycket ut. Giorgio Armani Sun Fabric 100 gör allt detta. I den snygga dosan följer en liten borste med som är helt okej, dock använder jag mig av en större för att skapa en solkysst sommarhy.

onsdag 25 juni 2014

Giorgio Armani Beauty

Det är något visst med ett nytt makeup märke som man inte har testat på innan. Jag har länge velat testa på Giorgio Armani Beauty, men har inte haft tillfälle att kolla in färgerna förrän nu. Jag såg att Kicks.se har tagit in märket på deras webshop och att det även sälj på PUB i Stockholm, jag köpte mina saker på Magasin i Köpenhamn med en tax-free på -10%.

Det blev att jag köpte tre saker; En ögonskuggspalette, en bronzer och en av deras bästsäljande maskaror. Jag fick även med mig två små prover på deras Face Fabric #4 (typ som en BB-kräm) och en Lasting Silk UV Foundation #5,5.
De tre sakerna som jag köpte var Sun Fabric, Eyes to Kill Mascara och Eyes to Kill Palette.
Giorgio Armani Sun Fabric är en ny bronzer i deras sortiment. Den är skir och ger fin värm och glöd till ansiktet. Jag har för mig att den fanns i fyra färger och jag köpte den ljusaste #100.
Förpackningen är lyxig med sin tunga blanka dosa med magnetlock och spegel i locket samt en lite borst under själv bronzern.
Giorgio Armani Beauty Sun Fabric 100 - light golden bronze
En av Giorgio Armani´s topp produkt är deras maskaror och de ingår i deras Eyes to Kill- serie.
Jag valde att köpa den "enkla" varianten av Eyes to Kill maskaran i svart färg. Den ska lyfta, förlänga och främst ge volym till ögonfransarna. Borsten kommer åt bra mellan ögonfransarna och det gäller att zick-zack:a.
Giorgio Armani Eyes to Kill Mascara - black
Resultatet är top notch!
Liksom bronzern kommer Eyes to Kill Palette Mystery #11 i samma lyxiga dosa där man har valt att lägga två skumgummi applikatorer i botten under färgerna.
Jag valde ingen brunfärgad palette denna gång utan satsade på en lilagrå och dovare lila toner.
Giorgio Armani Eyes to Kill Quad Shimmer Palette Mystery #11 - grey lavender with shimmer
Pigmenteringen är ypperlig och jag har använt hela paletten till en ögonmakeup. Där jag har använt #3 på locket, #1 i globen, #2 som highlighter och #4 som eyeliner.

måndag 23 juni 2014

Ray-Ban Wayfarer

Det finns allt något att fira! Denna gången blev det att jag köpte mig en liten present för att sammanfatta året som har gått. 

Jag har länge velat ha ett par solglasögon från Ray-Ban och valet föll på ett par klassiska Ray-Ban Wayfarer 50 mm (den lilla modellen) i svart plast.
 Snyggt etui kommer solglasögonen i, men tillhörande putsduk.
Med sol i sinne och mina nya solglasögon på näsan är jag redo för sommaren 2014!

söndag 22 juni 2014

MAC Moody Blooms Collection - info

Sommarkollektionen från MAC heter detta året MAC Moody Blooms Collection och är inspirerad av växter och blad. Tänk Amazonas djungel och tropiskt klimat blandat med starka färger som hör sommaren till. MAC Moody Blooms släpps den den 8 juli på diskarna som säljer MAC.

"Venomous violets, intoxicating ivy and poisonous nightshade glow with a phosphorescent gleam – shrouding eyes in earthy metallic Eye Shadows, intensified by blackened green and plum Fluidline and the drama of False Lashes Black. Vibrant lips suggest a hidden motive as the soft warm pinks of Sheen Supreme Lipglass Tint are overpowered by the deep blue plums and darkened berries of Sheen Supreme Lipstick. A final surge of adrenaline bursts with pink and shimmery bronze Powder Blush."

Fluidline (SEK 175): Copperthorn, Nightshade, Black Ivy
False Lashes (SEK 250): False Black Black
Powder Blush (SEK 240): Bred for Beauty, Worldly Wealth
Brush: #211 Pointed Liner (SEK 215), #239 Eye Shader (SEK 250)
Eye Shadow (SEK 175): Artistic License, Deep Fixation, Blooming Mad, Hidden Motive, Lucky Green, Green Room
Sheen Supreme Lipstick (SEK 195): Moody Bloom, Phosphorescent, Pheromonal, Lust Extract, Quite the Thing!, Venomous Violet
Sheen Supreme Lipglass Tint (SEK 210): Bubble Gum, Gwi-Yo-Mi, Blushing Berry, Glorious Intent, Simply Wow

fredag 20 juni 2014

Vill-ha just nu! - juni

Självklart blir det en sommar inspirerad vill-ha lista för juni månad!
Nagellacket Nectar 220 kr från Bobbi Brown´s vårkollektion Nude & Nectar hade suttit fint till solbrännan.
En bra och närande dagkräm med solskyddsfaktor i tror jag att Clinique Superdefense SPF 20 395 kr kan vara nu på sommaren.
Från SewLomax kommer den väldigt tilltalande necessären Lipstick Pouch 322 kr i självklart svart färg.

torsdag 19 juni 2014

Make Up For Ever Aqua Eyes 19L

Har man fått något i huvudet är det svårt att släppa de innan man har hittat det. Detta gäller när jag var på jakt efter ljusbrun ögonpenna. Efter lite letande bland alla märken hittade jag ett bra alternativ från Make Up For Ever.  
Make Up For Ever Aqua Eyes 19L är en ljusare ögonpenna som sitter mycket bra, helt enkelt. Den innehåller aningen skimmer och lyfter ögon makeupen till lite nya höjder och gör den mer markerad.
Make Up For Ever Aqua Eyes 19L - dark taupe

onsdag 18 juni 2014

Dagens: XVIII juni

Läppstift / Läppglans: MAC Lipstick Japanese Maple
Rouge: MAC Powder Blush Dame
Nagellack: Barry M Rose Hip
Doft: Chloé Chloé

tisdag 17 juni 2014

NYX Powder Blush Taupe

Jag har letat länge efter rouget från NYX. Färgen Taupe ska var den perfekta shading färgen för en billig peng. Jag hittade den faktiskt både på Nelly.se och på Nordicfeel.se, dock med en prisskillnad på 40 kronor(!).
Färgen Taupe är en kalltonad greige som passar både till shading och som vanlig rouge. Formulan på rouget är lättarbetad och resultatet bli svagt och snyggt med lite glow i.
NYX Powder Blush Taupe - matte taupe

måndag 16 juni 2014

Två nya från MAC Playland Collection

MAC pumpade ju ut kollektioner i maj och en av dom var MAC Playland - med lekfulla färger i fokus. Det fanns några saker som jag ville testa bland annat multproddukten Casual Colour som fungera både till läppar och kinder. Jag köpte även en av MAC´s Chromagraphic pennor - väldigt pigmenterade och i massor av färger.
MAC Casual Colour For Your Amusement - light pink
MAC Chromagraphic Pencil Genuine Orange - bright orange
Ovan ser ni swatches på den Casual Colour och Chromagraphic Pencil. Nedan har jag använt Casual Colour på läpparna, resultatet blir väldigt torrt jag tycker att den fungerar bättre till kinderna.