söndag 31 augusti 2014

MAC The Simpsons Collection - Lipglass Grand Pumpkin

MAC släpper sin nya kollektion tillsammans med de tecknade figurerna från The Simpsons. Det är dock bara Marge som är porträtterad och den släpps exklusivt på MAC´s hemsida den 8 september. Jag tänkte visa er läppglanset Grand Pumpkin som jag har fått hem.
MAC´s läppglans kommer i en avlång cylinder formad förpackning och denna gång har Marge fått pryda förpackningen. Läppglansen är lite klibbiga och doftar som vanligt av vanilj. Just färgen Grand Punpkin är en klar orange färg som passar väldigt bra till en lite solbränd hy, jag kan dock uppleva att den lägger sig lite i mina läpplinjer vilket inte är speciellt snyggt...
MAC Lipglass Grand Pumpkin - bright creamy orange

lördag 30 augusti 2014

Månadens diss - augusti

Jag är ju inte rädd för att testa på nya produkter och min senaste makeup remover kommer från & Other Stories. Jag älskar normalt deras hudvårdsprodukter och vissa är verkliga favoriter som köpte om och om igen. Detta är en produkt som inte är helt diss utan hamnar lite ovanför; & Other Stories Double Duty Eye Make-Up Remover (70 kr / 125 ml) är en dubbel remover för ögonen. 
Det jag känner spontant är att den inte är så effektiv som jag vill att den ska vara. Jag köper alltid dubbel removers som man får skaka ihop innan man börjar och denna tar bort makeupen lite halvt beroende på hur bra den sitter. Nej, det kommer inte att bli ett nytt köp...

fredag 29 augusti 2014

Loreal Color Riche Opera Ballerina #101

Jag har på senaste tiden verkligen fastnat för skira rosa färger på naglarna. Loreal Riche Color Opera Ballerina #101 är en perfekt sådan. 
Som underlack Orly Bonder, två lager av Loreal Opera Ballerina och överlack från Seche Vite.

torsdag 28 augusti 2014

It´s like a roller-ball...

Dofter som kommer med en roller-ball är himla smart tycket jag. Hos Zara hittade jag två dofter; Zara Baby Blue och Zara Rose Petal.  
Det blev ännu bättre att det var på rea med -50%!

onsdag 27 augusti 2014

Månadens tre favorit produkter - augusti 2014

Augusti är snart slut och det är dags att lista mina tre favoriter denna månad. 
Shampoot OriginalMineral O&M Original Detox Shampoo tvättar verkligen rent och jag tycker att det har fungerat super under sommaren. Jag har dock enbart använt de under några gånger i månaden eftersom det kan slita lite extra på hårfärgen.

Rouget MAC Extra Dimension Blush Sea Me, Here Me som kom i MAC´s sommarkollektion Alluring Aquatic ger finfin färg till sommarkinder med sin extra glöd utan att bli för mycket.

Alla behöver ett perfekt nude läppstift och jag tror att efter MAC Blankety som är rätt så täckande passar MAC Lipstick Japanese Maple utmärkt.

tisdag 26 augusti 2014

Barry M Gelly Nail Paint Huckleberry

Efter några olika ljusblå nagellack hittade jag ytterligare ett som jag gillar. Från Barry M kommer Huckleberry i deras tjockare och hållbarare Gelly formula. Barry M hittar man bland annat på asos.com.
Har ser ni två lager av Barry M Huckleberry.

måndag 25 augusti 2014

MAC The Simpsons Collection - info

MAC The Simpsons Collection släpps den 8 september dock enbart hos hos FSS i Kph och i MAC´s egen webshop. Det är en relativt liten kollektionen som enbart  fokuserar på Marge i familjen Simsons. Det kommer fyra läppglans, två ögonskuggspaletter och ett rouge och visst är allt i LE. 


  • Lipglass (DKK 170, SEK 205): Nacho Cheese Explosion, Grand Pumpkin, Red Blazer, Itchy & Scratchy & Sexy
  • Eyeshadow Quad (DKK 390, SEK 480): That Trillilon Dollar Look Quad, Marge´s Extra Ingredients Quad
  • Powder Blush (DKK 215, SEK 265): Pink Sprinkles
  • Lash (DKK 125, SEK 150): #7
  • MAC Nail Stickers (DKK 130, SEK 165): Marge Simopson´s Cutie-cles

Jag tycker att detta är en rätt så kul kollektion, dock kunde de gått all-in med hela Simpons temat och släppt lite mer saker till de olika karaktärerna. Med ett läppglans som är gult och heter "Nacho Cheese Explosion" känns det kul och rätt så nytt ändå. :)

lördag 23 augusti 2014

Dagens: XXIII augusti

Läppstift / Läppglans: MAC Lipstick Japanese Maple
Rouge: MAC Powder Blush Dame
Nagellack: Loreál Opera Ballerina #101
Doft: Chloé Chloé EdP

torsdag 21 augusti 2014

Nya Urban Decay NAKED 2 BASICS

Den 19/8 släppte Urban Decay en ny palette i sin omåtligt populära NAKED-serie i USA. Priset "over there" är $29 och jag kan tänka mig ca 350 SEK. Det är en ny version på NAKED BASICS paletten och den kallar den kort och gott NAKED 2 BASICS. Den största skillnaden på 1 och 2 är att den nya innehåller sex matta ögonskuggor mot det kalla hållet till skillnad mot 1:an där det var varma toner. Jag har använt min NAKED 1:a mycket och det är en smidig och bra palette om man gillar NAKED. Av de sex färgerna är fem helt nya för denna paletten.
 Färgerna som släpps i Urban Decay NAKED 2 BASICS är:

  • Skimp "pale nude satin"
  • Stark "nude pink matte"
  • Frisk "warm gray matte"
  • Cover "muted red brown matte" 
  • Primal "muted brown matte"
  • Undone "deep smokey brown matte"

onsdag 20 augusti 2014

Vill-ha just nu! - augusti

Jag kan nog säga att sommaren är över och hösten är här. Det har inte kommit speciellt mycket produkter under sommaren, men i månadens vill-ha finns tre nya saker på marknaden.
 Kanske kan Benefit They´re REAL! Push-up liner 230 kr gör snygga eyeliner vingar...
För att få bort den nya eyelinern från Benefit behövs en bra remover. Benefit They´re REAL! Remover 180 kr gör nog sitt jobb.
The Body Shop följer upp sin succé med Drops of Youth med ett koncentrat för ögonen. The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate 295 kr kommer med en liten stålkula för att svalka och strama åt runt ögonen.

lördag 16 augusti 2014

Underbar läppduo från Giorgio Armani Beauty!

Det som fattades i min Giorgio Armani uppsättning var två läpprodukter och jag köpte en läppenna och ett läppstift när jag senast var i Danmark. Giorgio Armani disken inne på Magasin håller ett bra utbud och personalen är trevlig det är alt kul man man får en expedit som kan svenska :)

Det bästa enligt mig man kan köpa från en kollektion är ett läppstift och Armani läppstiften kommer i olika versioner och håller hög klass. Jag visste inte riktigt vilken färg jag skulle satsa på utan mer vilken av de olika läppstiften jag skulle köpa. Det blev Giorgio Armani Rouge d'Armani och till detta en läppenna Smooth Silk Lip Pencil.
Smooth Silk Lip Pencil #4 är en mjuk läppenna i en perfekt MLBB färg och den passar väldigt bra ihop med läppstift eller enbart på egen hand med lite transparent läppglans över.
Giorgio Armani Rouge d'Armani #100 är en perfektion i en hylsa. Med sin tunga förpackning och med GA stämpel på utsidan och printat i själva läppstiftet gör detta i ett ypperligt läppstift.
Rouge d'Armani #100 är en beige rätt så tunn färg men som sitter på läpparna väldigt bra och håller sig snygg. Den passar perfekt till en enkelt vardagssminkning eller till en mer sotad look.

Swatches på läppennan #4 överst och läppstiftet #100 underst.
Självklart följde lite prover med! Test på Giorgio Armanis flytande highlighter, face fabric och luminous silk foundation.

fredag 15 augusti 2014

Pastellnaglar från & Other Stories

Det har blivit några nya härligt dova pastellnagellack som har inköpt från & Other Stories. Jag gillar nagellacken från & Other Stroies färgerna är kul och de håller bra kvalité för 70 kr flaskan samt att de är snygga. 
 Pudriga rosa "Interlace Blush" och dova grålila "Fasion Dust"

Båda nagellacken är målade i två lager.

onsdag 13 augusti 2014

Sephora Brush PRO

Jag har enbart hört gott om de nya makeup borstarna från Sephora och deras PRO-serie. Så när jag var i Kph och var inne på Sephora kunde jag inte motstå att köpa på mig ett par. Det blev en en multi-tasker till ansiktet och en för concealer.  
De känns riktigt bra i handen och skaften är långa och borsten är väldigt mjuka och känns kompakta. Med #56 den större modellen använde jag för att applicera en hel makeup för ansiktet med; Foundation, puder, bronzer och rouge och den fungerade väldigt bra till detta. #57 är en rätt så hård smalare borste för concealer men jag testade för ögonskuggor och andra krämprodukter vilket fungerande utmärkt. De håller en hög kvalité och priset är DKK 215 för den större och DKK 170 för den mindre.
Sephora Collection PRO Airbrush Concealer Brush #57 - Sephora Collection PRO Flawless Air Brush #56

tisdag 12 augusti 2014

Hårfint

Har man nyklippt hår blir det lite automatiskt att nya saker till håret inhandlas :) Denna gång blev det en liten flaska av håroljan Moroccanoil i den vanliga formulan. Det ska bli kul att testa just denna omtalade hårolja - har hört mycket gott om den. Det blev också en ny Nutri Color Creme från Revlon i #1003 för att ljusa upp de blekta sommarslingorna och få fram guld färgen i håret.
Det är inte bara håret på huvudet som ska vara fint även de på benen :) Philips Ladyshave Safe & Easy fixar det!

måndag 11 augusti 2014

& Other Stories Cheek & Lip Tint Swivel Pink

Då har vi det sista krämrouget för säsongen kära vänner. Det kommer från & Other Stories och heter Cheek & Lip Tint i färgen Swivel Pink. Som ofta med krämrouge ska de fungera både på kinder och läppar - dock tycker inte jag att detta fungerar alla gånger... Det är ofta som just krämrouget är för torr på som en läpprodukt och detta undviks. Så är även fallet men Swivel Pink.
Cheek & Lip Tint kommer i en likadan förpackning som deras ypperliga puderrouge och jag upplever att konsistensen är lite torr på krämen. Färgen är dock väldigt uppbyggbar och det behövs eftersom det inte ger speciellt mycket färg. Det är en kall rosa som ger en frisk ton till kinderna.
& Other Stores Cheek & Lip Tint Swivel Pink - pink

lördag 9 augusti 2014

Dagens: IX augusti

Läppstift / Läppglans: Giorgio Armani Rouge d'armani #100
Rouge: Bobbi Brown Blush Pink Coral #31
Nagellack: & Other Stories Fasion Dust
Doft: Chloé Chloé EdP

torsdag 7 augusti 2014

MAC Veluxe Pearlfusion Shadow Collection 2.0 - info

För ett tag sedan släppt MAC några paletter till ögonen med fem harmoniska färger -  som de kallade MAC Veluxe Pearl Shadow Collection och nu kommer ytterligare fyra färgställningar. Likadant som då stannar de i sortimentet och kommer den 8 augusti. 

"The superb eye shadow innovation of Veluxe Pearlfusion Shadow returns in four dazzling new palettes, each featuring a range of shades in modern hues that glide on and blend beautifully for infinite day-to-night looks. The versatile hybrid formula brings out each pigment’s purest, truest colour, while offering a unique variety of finishes. Apply wet for a saturated shade that glistens with metallic brilliance, or dry for sheer, sparkling coverage with a delicate finish."
Veluxe Pearl Shadow (DKK 355, SEK 435, NOK 370): Plumluxe, Amberluxe, Peachluxe, Copperluxe

MAC Mineralize Multi-Effect Lash Collection - info

MAC släpper nya maskaror lite då och då och den 8 augusti är det dags för ytterligare en; MAC Mineralize Multi-Effect Lash. Den innehåller MAC 77-Mineral Complex som gör fransarna långa, flexibla, mjuka och separerade allt för en snygg look. Maskaran stannar i MAC´s sortiment.
"Introducing new Mineralize Multi-Effect Lash, the first M·A·C mascara to feature our innovative 77-Mineral Complex. Its unique combination of minerals keeps lashes soft, flexible and separated for a luxurious finish that never clumps. A multi-effect brush combs and coats, individually lengthening each lash in deep, glossy Charged Black."
Mineralize Multi-Effect Lash (DKK 205, SEK 250, NOK 220): Charged Black

onsdag 6 augusti 2014

Karin Herzog Éclat de Beauté

Karin Herzog är ett relativt nytt märke för mig dock, var det i ropet lite när Kate Middeton gifte sig med Prins William och där hon i en intervju sa att hon använde hudvård från Karin Herzog. Märket fick då ett stort uppsving och under förra veckan fick jag hem ett litet prova på kit som innehåller oxygenprodukterna. 
Karin Herzog Éclat de Beauté Beauty Kit innehåller tre svarta tuber och en pensel. Man får rengöring, skrubb, mask och en pensel till priset 649 kr.
De tre+1 produkterna kommer snyggt paketerat i sin lilla låda. Den ända jag kan sakna är en dag/nattkräm som en fin avslutning på rengöring och skrubb/mask!
Professional Cleansing 25 ml är en tjock oljebaseras rengöring som fungerat ypperligt. Den rengör på djupet och tar bort makeup och orenheter bra. Dock känner jag att den måste sköljas bort med varmt vatten för att få bort den lite oljiga hinnan som kan uppstå.
Mild Scrub 25 ml är en ansiktsskrubb som tar bort döda hudceller och andra orenheter samt arbetar med syret för att förberedda huden för fukten och näringen i produkterna.
Essential Mask 25 ml är en tunn ansiktsmask som innehåller 2% syre och olika essentiella oljor all för att ditt ansikte ska få en liten "vitamin cocktail". Masken gjorde att bra jobb och vist kändes min hy fräschare och friskare. Man kan använda masken som en quick-fix och låta den sitta på 10-20 min., eller låt vecka över natten.
Pensel för ansiktet