torsdag 30 juli 2015

Månadens diss - juli

En torr eyeliner är inget kul att jobba med! Tycker du det ska du köpa UNE Smokey Eyeliner E01 99 kr.
Nu vet jag inte om den är lite gammal eftersom jag upplever den torr men jag tycker att den bör hålla länge än ett halvår... Detta blir månadens diss.

onsdag 29 juli 2015

MAC Veluxe À Trois Collection - info

MAC´s  kollektion för augusti är MAC Veluxe À Trois Collection. Det är en kollektion med skimmer i fokus och speciellt på ögonen. Här har man också valt att endast sälja några saker online och släppet är den 8 augusti. 

"Veluxe Pearlfusion Shadow – the innovative eye shadow that made your eyes pop in more ways than one – is now being reintroduced in a trio form. The same ingenious powder-to-cream formula is remixed in six palettes with a new trinity of colours that include everyday staple shades and ones with more pizazz, such as Claretluxe, Lapisluxe, Cool Companions, Collective Chic, Gingerluxe (online only), and Fabulous Three (online only).
Lipstick (SEK 195): How Tropical, Pillow Talk, Flowerscope, Quelle Surprise
Cremesheen Glass (SEK 210): Softly Lit, Loud & Lovely, Richly Revered, Dark Outsider
Veluxe Pearlfusion Shadow (SEK 275): Collective Chic, Claretluxe, Lapisluxe, Cool Companions
Haute & Naughty Lash (SEK 225): Too Black, Waterproof
Brush (SEK 250): #247 Flat Shader
MAC Online Exclusive
Lipstick (SEK 195): Royally Riotous, Heaux
Cremesheen Glass (SEK 210): You´ve Got It, Over Indulgence
Veluxe Pearlfusion Shadow (SEK 275): Gingerluxe, Fabulous Three

Utöver denna kollektion där jag blir nyfiken på det svarta Cremesheen Glass:et Dark Outsider släpper MAC även en ny typ av maskara. MAC Upward Lash ska ge volym, böj och längs till ögonfransarna med sin lilla gummiborste.
 Upward Lash (SEK 250): black

tisdag 28 juli 2015

Dagens: XXVIII juli

Läppstift / Läppglans: Bobbi Brown Lip Color Pale Pink 21
Rouge: Tom Ford Cheek Color Wicked 06
Nagellack: Chanel Terrana #697
Doft: & Other Stories Punk Bouquet EdT

MAC Electric Cool Collection - info

MAC släpper åter igen nya färger på sina Electric Cool ögonskuggor. Den 8 augusti är det dags och de är även denna gång LE-färger. MAC Electric Cool Collection innehåller 16 färger och de är pressade högpigmenterade mjuka ögonskuggor som är riktigt skimrande. 

Electric Cool Eye Shadow (SEK 195): Iced, Electric Illumination, Photosphere, Love Power, In Orbit, Superwatt, Electroplate, Coil, Gravitational
Brilliantly Lit, Dynamo, Infra-Violet, Highly Charged, Emerald Power, Switch to Blue, Black Sands
Brush (SEK 250): #242 Shader

måndag 27 juli 2015

Månadens tre favorit produkter - juli 2015

Månadens tre favorit produkter stavas enkelhet! Det är snabb makeup som gäller på sommaren och här är några av de saker som har blivit välanvänt. 
MAC Lipstick Brave är en perfekt lite med än vardags färg som sitter på mycket bra och är en fin blandning av lila och rosa.

Jag har alltid någon form av ögonbrynsprodukt på min ögonbryn och den senaste ögonbrynspenna jag köpte är By Terry Crayons Sourcils Terrybly Basic Nude 1. Den är lätt att få till och när man känner sig klar använder man bara en medföljande borsten och pennan blir till puderpigment - smart.

Burberry Beauty håller hög kvalité och likaså deras läppenna. Burberry Beauty Lip Definer Sepia 3 är mjuk och väldigt lätt att jobba med, fungerar under de flesta läppstift eller för sig själv.

söndag 26 juli 2015

MAC Cremesheen Pearl Lipsticks Collection - info

Bland de redan existerande läppstiften från MAC med Cremesheen Pearl formula har jag några favoriter. Nu kommer det fler färger och även tillhörande läppglans som är de bästa läppglansen hos MAC. De är mjuka och klibbar inte samt ger fint skimmer och finns både i mörka och ljusa färger. MAC Cremesheen Pearl Lipsticks Collection släpps 8 augusti och stannar i sortimentet.
 "Cremesheen Pearl, the shimmering twist on a M∙A∙C classic, is back with a brilliant bang. Cremesheen Lipstick and Cremesheen Glass, both infused with pearlized pigments, are available in 15 new Asian-inspired shades. Prominent pinks, radiant reds and contemporary corals glow strikingly against all skin tones with a finish that leaves lips luminous and decidedly lacquered. With foolproof colour coverage and gleamingly creamy gloss, this eye-catching update to Cremesheen is the new yin and yang for your lips."
Cremesheen Glass (SEK 210): Pagoda, Double Happiness, Floating Lotus, Richer, Lusher, Partial to Pink
Cremesheen Lipstick (SEK 195): Nippon, Koi Coral, Star Magnolia, Little Buddha, Pickled Plum, Tokyo Tizzy, Obi Orange, Pretty Boy, Dozen Carnations, Sweet Sakura

lördag 25 juli 2015

Blåvit duo från & Other Stories!

Två riktigt fina nagellack i sommar färgerna vitt och blått köptes hos & Other Stories. Det vita innehåller lite silverskimmer för att göra det mer intressant så även den blå färgen.
För att få ett fint resultat av Bobbles Pearl fick jag lacka på tre lager.
 Ett snyggt skimmer i silver innehåller Dayflower Indigo och här har jag två lager.

fredag 24 juli 2015

Med doft av Monoi och sommar!

Det finns ingen annan doft enligt mig som är så mycket förknippat med sommar som monoi, apelsinblomma och en svag touch av kokos. På Yves Rocher hittade jag deras klassiska Monoi de Tahiti som duschkräm och hos Sephora fannas en nyhet; Mosturizing & Smoothing After-Sun Body Mist. Båda doftar rätt så stark av monoi och apelsinblomma. Sephora varianten är svalkande och kommer med en snart sprayfunktion.
Yves Rocher Monoi de Tahiti Lagoon Hair & Body Wash 29 kr / 125 ml.
Sephora Moisturizing & Smoothing After-Sun Body Mist 120 kr / 190 ml.

torsdag 23 juli 2015

& Other Stories Punk Bouquet Eau de Toilette

Det finns många sätt att fira en namnsdag (Emma) och varför inte med en parfym?! 

Jag köpte en av de relativt nya Eau de Toilette:erna när jag var på & Other Stories i Kph senast. & Other Stories Punk Bouquet doftar söt, fruktigt och blommigt av orkidé, lotusblomma, vanilj, mandel och ros samtidigt som det inte känns för söt. En flaska på 50 ml kostar 300 kr vilket jag tycker är mycket bra pris. Den är dock rätt så flyktig och försvinner snabbt, håller några timmar så man får spruta på rätt så mycket. 
 "Frothy vanilla soda on a rebellious rose bouquet."
Stilren och enkel flaska med svart, vitt och glass.

onsdag 22 juli 2015

MAC Pro Pan Blush Palette + MAC Powder Blush Cantaloupe

Jag håller på att städa mina makeuplådor här hemma och jag hade en tom gammal MAC Pro Palette som innehåller plats för sex rouger. Jag städade ut fem färger som jag inte använder nämnvärt mycket och depottade dom. Att depotta menas att man tar ut själva metallen med rougefärgen i från plasten, sätter en magnetiskbit på baksidan och fäster namnetiketten på samt sätter in den i paletten. De nya MAC Pro paletterna har en genomskinlig framsida och en rakare design. 
Vi en snabb anblick såg jag att det var lite mörkare rouger och med en aning skimmer i som åkte bort.
 Den tomma Pro Blush Palette utanpå och inuti.
Paletten har plats för sex rouger och jag köpte en ny färg som enbart finns i MAC Pro sortimentet - färgen Cantaloupe. Det är en mattare persikofärg med aningen skimmer i och den ter sig snygg på kinderna och ger värme och glöd.
MAC Powder Blush Cantaloupe - rich warm cantaloupe (satin)
Voilá - det färdiga resultatet med alla sex rougerna på plats i paletten. De sex färgerna är; Överst - Animal Instincts, Peachykeen, Trace Gold. Underst - Fever, Cantaloupe, All´s God.

tisdag 21 juli 2015

Jane Koenig - Waiting for a star to fall!

Mitt senaste inköp från danska Jane Koenig är hennes örhängen med silver stjärnor till öronen. Jag köpte även en liten ny oxiderad Love Tags med ett E på.
Här valde jag att köpa en med tre stjärnor i som går upp på örat och sedan två enkla för att använda tillsammans med den med tre stjärnor eller för sig själva.
Nästan alla av Jane Koenig´s smycken finns i silver, guld-, oxiderat- och rosesilver.

måndag 20 juli 2015

Vill-ha just nu! - juli

Sommarens vill-ha bjuder på finfina hudvårds saker från Biotherm och must-have läppstift från Tom Ford.
Tänk vad smart en BB kräm för kroppen tänkte Biotherm och släppte deras Biotherm Lait Corporel BB Milk 245 kr lagom till sommaren.
Jag tycker att de rengöringar som är balm vilket blir olja vilket sköljs bort är skonsamma och effektiva. Denna typ av produkter finns hos flertalet märke men jag fastnade för Biotherm Biosource Balm-to-Oil 275 kr.
Just nu har jag tre Tom Ford Lip Color 420 kr och jag vill ha fler!

lördag 18 juli 2015

Spanish Pink

Okej jag erkänner - jag älskar mitt nya Tom Ford smink som jag köpte i London! Inte minst de två rougerna från Tom Ford håller otroligt hög kvalité. I dagens fotd kommer det mesta från Tom Ford och det är en enkelt makeup i varma sommartoner.
Ansikte:
Clinique Superdefense Daily Defense Mosturizer SPF 20
NARS Radiant Creamy Concealer Vanilla Light2
MAC Studio Fix Powder NC20
Too Faced Chocolate Soleil Medium
Tom Ford Cheek Color Ravish 05
MAC Pro Longwear Waterproof Brow Set Emphatically Blond
Smashbox Photo Finish Primer Water
Ögon:
Urban Decay Primer Potion Original
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Sandy Gold 4
MAC Eyeshadow Mylar
Tom Ford Eye Defining Pencil Metallic Mink 03
Make Up For Ever Aqua Eyes 19L
Giorgio Armani Beauty Eyes to Kill Mascara Black
Läppar:
Tom Ford Lip Color Spanish Pink 01

fredag 17 juli 2015

MAC Face and Body Foundation

Jag har gjort en storstädning i mina sminklådor och rensat och kastat gamla saker. Det som först blir dåligt är krämprodukter som har en hållbarhet på ca 6-12 månader jag ska inte säger hur gamla mina är. :) Det jag kände när jag slängde MAC Face and Body Foundation C2 är att denna skulle jag kunna köpa igen... 
MAC Face and Body Foundation kommer i två olika storlekar (275 kr / 50 ml eller 355 kr / 120 ml) och i 13 färger från C1-C7 och N1-N9. Den är lätt- till medel i täckningsgrad och är lätt att bygga upp till önskad nivå. Den ger en satin finish och är hållbar eftersom den är vattenfast samt fungerar både till ansikte och kropp.

torsdag 16 juli 2015

Mina favorit ögonpennor!

På sommaren är det enkelt att bara använda sig av en ögonpenna för att fixa till en snygg makeup. Ibland använder jag en penna på nedre fransraden för att förstärka en lättare ögonskugga. Under åren har jag samlat på mig några olika märken och jag tänkte visa mina favoriter nedan. När jag ser till färgerna är det brunt, grått och taupe som jag älskar!
1. Make Up Forever Aqua Eyes Waterproof Eyeliner Pencil 19L
2. Sephora Contour Eye Pencil 12HR Wear Flirting Game 15
3. & Other Stories Eye Pencil Vicuna Taupe
4. NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliner Rue Bonaparte
5. Giorgio Armani Beauty Smooth Silk Eye Pencil 10
6. Giorgio Armani Beauty Smooth Silk Eye Pencil 11
7. Tom Ford Eye Defining Pencil Metallic Mink 03

onsdag 15 juli 2015

Botten är nådd! - Clinique Deep Comfort Body Butter

Den stora burken på 200 ml från Clinique har tagit slut och det är rätt så tråkigt. Clinique Deep Comfort Body Butter (340 kr /200 ml) är en krämig och vårdande kräm som har fungerat ypperligt till vinter och vår torr ben och armar. 
Krämen som är rätt så tjock i konsistensen försvinner snabbt in i huden och den känns mjuk och len. Fast ett pris på 340 kr gör att jag inte kommer att köpa igen.

tisdag 14 juli 2015

Burberry Eye Colour Tea Rose #200

Ända sedan jag testad Burberry Beauty för första gången var jag fast. Väldigt fina förpackningar och ultramjuka formulas blir bara så bra tillsammans. En nästa all-time favorit Burberry Sheer Shadow Pale Barley #20 skulle få en kompis och jag köpte Burberry Eye Colour Tea Rose #200 i de nya wet & dry silk formulan som kan både användas torr eller våt för olika effekt på ögonskuggan.
Både på förpackningen och på ögonskuggan ser man den speciella Burberry-rutan. 
Tea Rose är en mellanljus rosa färg med aningen microskimmer i sig samt en lite underton av mauve. Den kommer på lätt och smidigt och blir snygg tillsammans med en lite mörkare lila skugga.
Burberry Eye Colour Tea Rose #200 -  medium pink