måndag 31 oktober 2016

Kat von D Metal Crush Eyeshadow Synergy

Eftersom att jag verkligen gillade min första ögonskugga från Kat Von D´s sortiment och då hennes Metal Crush Shadow köpte jag en till. Den första Thunderstruck är mer tänkt som en highlight:er och den nya färgen Synergy är en all-over the lid färg. Färgen är underbart snygg och blir perfekt varje gång - är du sugen kostar en skugga 215 kr på Sephora.
Formulan är lika fin som den första och kvalitén är mycket bra. Färgen är en underbar metallisk varm mellanbrun färg som åker på som smör.
Kat Von D Metal Crush Eyeshadow Synergy - warm metal brown


onsdag 26 oktober 2016

Tom Ford släpper lyxiga doftljus!

Kan det bli lyxigare än ett doftljus från Tom Ford för ca 2000 kr till höstmyset!? De finns i flera olika klassiska Tom Ford dofter och just denna i doften white suede har en härlig musk doft med en fräschhet. 

måndag 24 oktober 2016

Dagens: XXIV oktober

Läppstift / Läppglans: MAC Lipfinity Lipstick Driftwood
Rouge: MAC Powder Blush Pink Swoon
Nagellack: -
Doft: Stella McCartney Stella POP EdP

tisdag 18 oktober 2016

Kat Von D Metal Crush Eyeshadow Thunderstruck

Jag köpte en superhärlig ögonskugga / (highlighter) då jag var på Sephora under veckan som gick. Den kommer från Kat Von D´s sortiment och i serien Metal Crush Eyeshadow. 
Färgen Thunderstruck är en vitt superskimrig liten sak och i ljuset ser vi både kalla och varma toner av guld och teal.
Kommer främst att använda denna lilla läckra ögonskugga som highlighter på ögonlocket.

fredag 14 oktober 2016

MAC Liptensity Lipstick Driftwood

De nya läppstiften från MAC Liptensity har jag visat innan och jag köpte den färgen jag ville ha. Den lila beige:a Driftwood. De nya läppstiften kostar 215 kr och färgerna är många samt färgerna är hållbara och ger bra med färg. Just färgen Driftwood är en kall beige med inslag av lila - då jag letar efter en dupe på BITE Beauty läppstiftet i färgen Cava är de inte helt fel.  
Denna gång har läppstiften samma färg på hylsan som på själva läppstiftet - smart.
Driftwood ger bra med färg och sitter på länge på läpparna upp emot fem timmar. Jag upplevde dock att det blev lite torrt på slutet och att köpa med läppbalsam under kan nog fixa det problemet.
MAC Liptensity Lipstick Driftwood - soft lilac beige
Volia läppstiftet är på och även mitt nya halsband från Blue Billie med namnet Big Moon Necklace i silver!

måndag 10 oktober 2016

Flytt pågår...

... dock inte av bloggen!

Jag är mitt uppe i en kommande flytt och det är mycket att stå i och fixa innan allt är klart. Detta innebär att det kommer att bli lite mindre inlägg framöver och jag hoppas att vara tillbaka snart. 

torsdag 6 oktober 2016

Recension: Biotherm Biosource Exfoliator

Det är tid för en recension av den mycket bra rengöringen från Biotherm som jag har använt ett tag nu. Biotherm Biosource Exfoliator 150 ml för 225 kr är en enkel rengöring med lite små peelande korn i sig som försvinner bort under tiden som man peelar huden. Jag upplever huden som väldigt ren och len samt att det fungerar mycket bra för min lite torra hud till ytan - betyget blir 4 av 5.

tisdag 4 oktober 2016

MAC It´s a Strike Collection - Cremesheen Glass Throw a Spare

MAC´s senaste kollektion MAC It´s a Strike Collection som släpps i dagarna har bowling som tema och jag blir inte speciellt förtjust. I alla fall fick jag hem ett av de trevliga Cremesheen läppglansen för att testa. Färgen Throw a Spare är en stark fuchsia färg med silver flakes i och de ger extra liv till läppglanset, är du sugen på ett nytt läppglans kostar det 215 kr och är LE.
Det är en vanlig förpackning som vi brukar se från MAC.
I ljuset ser vi lite fint skimmer i silver.
MAC Cremesheen Glass Throw a Spare - fuchsia with pearl

söndag 2 oktober 2016

Dagens: II oktober

Läppstift/läppglans: By Terry Baume de Rosé
Rouge: MAC Powder Blush Dame
Nagellack: -
Doft: Calvin Klein CK 2U