söndag 23 juni 2024

Essie Sun-renity

Ett ypperligt nagellack från Essie Summer 2024 är färgen Sun-renity. Detta är en mellanrosa som går åt det gulare hållet och formulan är ljuvlig. Två lager stryks på lätt och hållbarheten är finfin.



Som vanligt under- och överlack från Essie och två lager av Essie Sun-renity.

onsdag 19 juni 2024

Haus Labs PhD Hybrid Lip Oil Tint

Efter år av Clarins Lip Oil kände jag att det var dags för något nytt. Jag köpte de nylig släppta likande läppoljorna från Haus Labs. De ska vårda och mjukgöra läpparna samt de lite färg. Haus Labs PhD Hybrid Lip Oil i färgen Tint är lätt rosa och den blir mer intensiv efter ett tag på läpparna. 

lördag 15 juni 2024

En mix från Glossier

För ett tag sedan beställde jag en hel del från Glossier och det är fortfarande trevliga saker men tyvärr har priserna ökar mycket. Det gör att jag inte tycker det är lika kul att köpa där ifrån...
Det blev en blandning av olika saker som följande:
Balm dot com i Wild Fig och Ultralip i Coupe och Pony. 


Svart eyeliner Pro Tip.


Balm Dot Com i Wild Fig - tint Coral
Ultralip: Coupe - blood orange och Pony Rosy taupe

Wild Fig
Coupe
Pony

onsdag 12 juni 2024

Nailberry Peach of my heart

En färg man blir glad av är Nailberry Peach of my heart. En dov persika färg som går åt korall som täcker fint efter två lager och håller bra.


Här är två lager av Nailberry Peach of my heart.

söndag 9 juni 2024

Dr. Jart+ Ceramidin Cream Mist

Älskar ju ansiktsspray och köpte en av Dr. Jart+ variant. Denna heter Ceramidin Cream Mist och är en återfuktande variant med trevligt innehåll som ska återfukta under dagen samt ge huden fukt, En härlig mist har den som lägger sig bra på huden. Flaskan innehåller 110 ml för 240 kr.