fredag 30 augusti 2024

Björk - Två versioner av shampoo

Björk levererar alltid fina produkter till håret och då det var -25% passade jag på att köpa både vanligt shampoo och torrshampoo.
Volym shampoo Höjd
Forma Torr är Björks torrshamoo.

 

tisdag 27 augusti 2024

Clinique Black Honey + More

De flesta känner nog till Clinique Black Honey och jag hitta detta lilla set med både Clinique´s vanliga maskara tillsammans med en eyeliner och Black Honey läppstift. 

Väldigt fina produkter och i bra storlekar. 
Tunn och fin spets på eyelinern som är svart.
Black Honey färgen passar alltid!

onsdag 21 augusti 2024

NYX Buttermelt Bronzer Butta Cup 01

De nya bronzer från NYX kommer i flera färger och smälter fint in i huden. Jag köpte den ljusaste av NYX Buttermelt Bronzer i färgen Butta Cup 01. Den ger en del färg utan att bli för mycket. Jag trodde att de var mer matta men de innehåller en del shimmer.


Kanske en spegel i locket?!

Fin färg som passar och den gör vad bronzern ska.

söndag 18 augusti 2024

ARKET Neroli perfume oil

Det här med parfymolja är lite nytt - ett smart sätt att både applicera och at doften hållet lite längre på huden. ARKET´s Neroli Perfume Oil är detta. Eftersom parfymolja inte innehåller alkohol är denna snällare mot huden. 

Parfymoljan kommer i en fin glasflaska med roll-on funktion och innehåller 8,5 ml.
 

torsdag 8 augusti 2024

Hauslabs COLOR FUSE GLASSY BLUSH BALM STICK Hibiscus

Precis lagom till sommaren lanserades krämrouge från Hauslabs. Jag köpte på mig en i färgen Hibiscus och den är en perfekt "deep mauve". Den smälter in fint i huden och jag använder en borste vid applicering. Resultatet ska bli lite glaslikt och glowig. 


Smart förpackning med krämrouget i stiftform.

Glassy Hibiscus - deep mauve
Till en början blir resultatet pigmentrikt och ser färg, men då man blandar in i huden tonas den ut och ser ett naturligt resultat. Kamrouget kostar 409 kr på Sephora.

lördag 3 augusti 2024

Trio från Ordinary

The Ordinary har funnit ett tag på svenska marknaden ett tag, men jag köpte faktiskt tre saker då jag var i Göteborg. Ville testa den nya läpprodukten och köpte på mig ett av serumen samt den vanliga krämen. 
Läppbalsam - fuktserum - kräm