måndag 16 maj 2011

Recension: Fresh SUGAR Lip Treatment

Mina kära vänner det jag har mest av i mina sminklådor är läppbalsam eller andra läppsaker som läppstift, läppglans eller andra saker till läpparna. Vid en ny kollektion eller då jag ska köpa något från ett nytt märke är det alltid något läppjunk som kommer med. Det kan vara allt från ofägat till färg och dofta allt möjligt. Alla lovar guld och gröna skogar men få kan hålla det...tills nu.

Med min senaste beställning från KissandMakeup klickade jag hem ännu ett :) Det är från Fresh och heter Fresh SUGAR Lip Treatment SPF 15 i original färgen. Innehållet är på 4,3 gram och det blir ditt för $22,50. Fresh finns inte att köpa i Sverige så det är det utlänska e-shopparna som gäller. Med en bas på naturligt socket som har blandats med oljer och vaxer ska de vårda dina läppar och göra de mjuka den har en svag doft av citrus och glider fint på läpparna. Lip Treatment finns också i färgerna Rose och Plum (speciellt Rose är jag väldigt sugen på). Varje år då den amerikanska tidningen Allure röstar fram året produkter in om skönhet hamnar Fresh Suger i topp och just deras Lip Treatment är lite av en kult produkt och spelar i samma liga som NARS Orgasm, Benefit Dandelion och Elisabeth Arden Eight Hour Cream.
Jag har använt Lip Treatment under några veckor och jag gillar den verkligen. Den gör min läppar fina, mjuka och lena. Doften är en blandning av frächt och söt med en klar citrus karaktär. På läpparna känns den väldigt behaglig, klibbar inte och sitter på länge. Det kan inte bli annat än ett klart Mycket Väl Godkänt!

4 kommentarer:

 1. Låter hur härligt som helst!

  SvaraRadera
 2. Den är riktigt fin. Fick till slut skriva om inlägget :)

  SvaraRadera
 3. Tack för den utförliga recensionen. Låter som en verklig must-have-produkt!!!

  SvaraRadera
 4. Det här har jag varit sugen på att testa länge! Är överlag nyfiken på Fresh, men har ändå aldrig kommit mig för att köpa något från dem när jag fått chansen.

  SvaraRadera