lördag 8 januari 2011

Min första gång med MAC

Något som man kommer ihåg är vilka produkter som man köpte först från ett speciellt sminkmärke. Jag tror att det kan ha varit omkring 2003/2004 som jag började att köpa produkter från MAC. Då fanns inte MAC i Malmö så det fick bli Stockholm eller Köpenhamn för mig. Kommer ihåg att jag köpte tidningen InStyle och snappade upp vilka namn som nämndes från MAC, åkte över till Köpenhamn och sa att jag skulle ha den färgen och den absoluta första saken var ögonskuggan Naked Lunch.
Här ser ni min lilla samling av de saker som jag köpte från MAC först inom ögonskugga, läppglans, läppstift och rouge, det ska även vara ett nagellack med som är från Style Warrior kollektionen i färgen Peaceable som blev mitt första nagellack från MAC.
Ögonskuggor till vänster Naked Lunch och till höger Soba.

Läppstiftet Quiet, Please! då från julkollektionen 2008 Red she Said var mitt första läppstift från MAC, vi ser det nu igen i Cham-Pale kollektionen.
Två läppglans tuber har jag förbrukat av mitt första glans i färgen C-Thru.
Första rouget blev Buff en enkel vardags färg mellan persika och brunt.

Överst; Quiet, Please!, C-Thru, Soba och Naked Lunch och till höger Buff.
Jag tycker att det är spännande att se vad andra köpte först från sina/sitt favoritmärke och vilka deras verkliga favoriter är. Vad är dina?

2 kommentarer:

  1. Otroligt användbara grejor allihop! Bra färger.

    SvaraRadera
  2. Schroom och Prussian som skuggor och Mocca som blusher:)

    SvaraRadera