lördag 6 juni 2015

Recension: Clinique Superdefense SPF 20

Jag fick lite skäll hos min hudterapeut under senaste besöket att jag skulle använda solkräm varje dag. Jag kände att de kan bli lite för mycket med enbart solkräm så jag tänkte att börja köra med en dagkräm med solskydd i. Den första krämen som jag kom att tänka på var Clinique Superdefense SPF 20 (495 kr / 50 ml) vilket gjorde att jag köpte en burk.
"Börja dagen med vår mest kompletta dagliga skydd. Fukt hela dagen skapar en sund fuktbarriär för att bättre stå emot irritationer. Innehåller både antioxidanter och UVA/UVB-skydd. Allt i en lätt, silkeslen formula som hjälper till att förhindra de första tecknen på åldrande. Glider på huden, absorberas snabbt. Ett nöje att bära varje dag."

Clinique Superdefense SPF 20 är en dagkräm som innehåller solskyddsfaktor 20 (vilket jag känner är lagom under sommarhalvåret i Sverige). Jag använder den som en dagkräm innan min makeup och jag tycker att huden håller sig fin under dagen. Krämen försvinner även snabbt in i huden och jag ger den betyget 4 av 5.

1 kommentar:

  1. Solskydd är mycket viktigt! Bra val av skydd!!!

    SvaraRadera