måndag 9 maj 2016

Byredo Parfumes - en rundvandring

Byredo Parfumes grundare Ben Gorham tog mig med stor i början av året och "förhållandet" håller i sig. Med speciella dofter, namn och snygga förpackningar har Byredo blivit ett statetment både på huden och i hemmet. Jag har innan skrivit om hur mycket jag gillar dofterna och med tiden har jag testat på några olika dofter som min favorit Bal D'Afrique, Blance, Mojave Ghost och Rose of No Man´s Land. Jag tänkte med detta inlägg skriva om de olika produkterna som Byredo har.

 Vi börjar med Byredo´s dofter som finns i otaliga dofter och för alla personer. Priserna börjar på 980 kr för en flaska på 50 ml. Jag kan uppleva att de är lite flyktiga och håller ca 4-5 timmar på huden lite dåligt i och med att det är en EdP och till det priset.
Byredo har också doftoljor i sitt sortiment som passar utmärkt som travlesize en roll-on på 7 ml kostar 500 kr och man har valt ut de bästsäljande dofterna här.
Hemmets inredningsdetalj nummer 1 är ett doftljus från Byredo. I svart glas och med svart doftvax blir det ditt för 550 kr.
Byredo´s handkrämer är härligt doftande och krämiga samt att det går fort in i huden och 250 kr för 30 ml är väl inte så farligt...?
Till sist erbjuder Byredo härlig Body Lotion 450 kr som lämnar en härlig doft på huden.

1 kommentar:

  1. Byredos dofter är härliga synd bara att de förflyktigas

    SvaraRadera