lördag 7 oktober 2017

Önskas... Palette i höstfärger!

Ett inspirerande inlägg om ögonskuggspaletter som jag tycker är extra fina till hösten. Varmare och rostiga toner som kan skina ikapp i höstsolen.
Anastasia Modern Renaissance Eyeshaddow Palette 545 kr har jag faktiskt redan och den är ett bra tillskott i min samling - lite udda och väldigt fin.
Charlotte Tilbury Luxury Palette The Dolce Vita 445 kr är en rätt så enkel palette med fyra ögonskuggor och som passar bra ihop, alla fyra är skimriga
Lyxliraren nummer 1 är Tom Ford Eye Color Quad Honeymoon 670 kr. Med varma vinröda toner i skimmer och med två applikatorer gör att det blir en perfekt höstmakeup.  

Urban Decay Naked Heat Palette 505 kr kommer med en ny palette med verkligen varma eldiga toner i som är lika fina som vanligt som med alla Urban Decay paletterna.
Huda Beauty Rose Gold 675 kr håller högpigmentering och kommer med några helt underbara metalliska skuggor blandat med matta i denna palette med 18 skuggor.
MAC Girls Mischief Minx Palette 495 kr består av åtta ögonskuggor och en större highlighter och de går mer åt de guldiga varma bronzetonerna. 

1 kommentar: