PR och Policy

Past, Present, Future drivs av mig Emma, sedan februari 2009 och är helt baserad på egna åsikter, erfarenhet, kunskap och tankar. Jag har ingen officiell utbildning inom områdena jag skriver om utan enbart ett väldigt brinnande skönhets intresse. Jag har bloggen som en hobby och allt görs på min fritid. Vid kontakt från er läsare samt från företag nås jag på emma3@home.se

Jag tar emot pressprover i såväl bild-, text- och provmaterial och jag väljer själv om jag vill skriva om det eller inte. Alla åsikter, funderingar och tankar är helt mina egna och då jag skriver recensioner är det helt enkelt vad jag anser och ingen annan. Jag använder mig av betygssystemet Godkänt, Väl Godkänt och Mycket Väl Godkänt. Vill du låna information av mig så är det trevligt att länka tillbaka till inlägget. Jag väljer helt själv vilka kollektioner jag skriver om. Ibland är det information jag har fått i pressmaterial och ibland är det information jag själv har hittat på nätet som fallit mig i smaken och som jag tycker mycket om.

Jag har två återkommande inlägg här på Past, Present, Future och det är; Spara eller Slösa och Månadens tre favoriter produkter. Inom Spara eller Slösa är det helt enkelt så att jag själv väljer två liknande produkter som är samma till utseendet och funktion, men i två olika prisklasser, en billig och en dyr. Ibland har jag testat båda, enbart den ena och ibland inte, detta beror helt på vilken produkt som är i fokus. Då jag gör Månadens tre favoriter produkter (den 27:de varje månad) väljer jag ut tre saker som jag har använt och tyckt om lite extra under månaden som har gått, detta helt utan ordning.