fredag 12 november 2010

Från torris till mjukis!

Under vintertid blir man ju iregel torrare i huden jag villd då slå ett slag för Kiehl´s Creme de Corps serie. Jag har användt hudkrämen innan och den har tagit slut så när jag var i Kph hade de öppnat en liten Kiehl´s-hörna på Magasin :) Jag passade då på att köpa en ny hudkräm och samtidigt testa på duschkrämen i samma serie.

På Kiehl´s är de alltid generösa med prover jag fick två av deras original doft Musk, avokado ögonkrämen och ris och vete shampoot.

Det sägs att efter man har användt Kiehl´s Creme de Corps Bodylotion under 10 dagar ska huden bli markant mjukare i huden.
Spännande att testa på den nya Creme de Corps Nurturing Body Washing Cream.

4 kommentarer:

 1. Har bara en av deras produkter, och jag måste säga att deras kroppspeeling är en höjdare.

  Dottern testade något från Kiehl's för acne, som också var väldigt bra.

  Är nyfiken på om deras Bodylotion verkligen gör huden markant mjukare. Skriver du här senare om produkten håller vad den lovar?

  SvaraRadera
 2. @Carina: Vad trevligt att du tycker om Kiehl´s produkter. Som sagt har jag redan använt en flaska av creme de corps och vist jag tycker att den fungerar väldigt bra och faktiskt håller vad den lovar :)

  SvaraRadera
 3. Haha... jag var för trött när jag läste texten ;) missade att du redan hade testat hudkrämen.

  SvaraRadera
 4. Gillar också Kiehls produkter. Bara synd att de ska vara så dyra. Bra dock med butiken i Köpenhamn. Närmare än till Sthlm i alla fall:)

  SvaraRadera