onsdag 30 maj 2012

Ciaté Caviar Manicure

Är detta snyggt eller vad!? Brittiska Ciaté släpper sin speciella manikyr där man först använder att vanligt nagellack och lägger på småsmå pärlor ovan på för att skapa en läcker 3D effekt. Ciaté Caviar Manicure kommer i tre olika duopack och kostar $25 eller på Eleven.se för 199 kr.
 
Ciaté Caviar Manicure finns i färgerna Rainbow med rosa nagellack i Strawberry Milkshake, Mother of Pearl med vit nagellack i Snow Virgin och Black Pearls med svart nagellack i Ghetto Fabulous.
I duokitet som kostar 199 kr ingår ett vanligt nagellack, ett "Caviar" lack som innehåller massa pärlor och en lite tratt för att få tillbaka pärlorna i flaskan igen.

Applicera ett lager underlack fortsätt med ett lager vanligt nagellack. Ta sedan ett lager vanligt nagellack till och häll försiktigt "Caviar" pärlorna över det lite blötta nagellacket. Tryck sedan lätt på pärlorna och låt torka mellan 15-20 minuter. För extra hållbarhet applicera lite överlack på nagetipparna. (Bilder: Sephora)

4 kommentarer:

 1. Den svarta varianten kan möjligtvis vara effektfull i något sammanhang. Men bara kanske. Den rosa och den vita går bort.

  SvaraRadera
 2. Jag funderade på om man bara skulle ha det på ett finger, det hade någ varit himla nice!

  SvaraRadera
 3. Alexandra nyström1 juni 2012 19:53

  Åh detta gillar jag skarpt! Har redan haffat ett svart kit från gracenoir.com, längtar tills det kommer i brevlådan :)

  SvaraRadera
 4. Jag har köpt nail beads på ebay, mycket billigare och förmodligen lika bra! (Har inte hunnit testa än dock)

  SvaraRadera