fredag 15 februari 2013

MAC Archie´s Girls Collection - Pearlmatte Face Powder Flatter Me & Pearlglide Intense Eyeliner Designer Purple

Det kom några väldigt fina pressprover hem till mig i samband med informationen angående MAC Archie´s Girls Collection som släpps den 8 mars. Det var ett av det ursöta Pearlmatte Face Powder och en av de mjuka Pearlglide Intense Eyeliner.
MAC Archie´s Girls Pearlmatte Face Powder i Flatter Me och Pealrglide Intense Eyeliner i färgen Designer Purple.
Pearlglide Intense Eyeliner Designer Purple (180 kr) är mjuka ögonpennor som fungerar både över och under ögat. De innehåller lite skimmer och ger ifrån sig bra med färg. I denna kollektionen släpps det fyra färger i speciella LE-förpackningar med vit bas och med röda hjärtan, men de finns också annars fast i MAC´s sortiment.
MAC Pearlglide Intense Eyeliner Designer Purple - violet with pearl
I det vackra super söta Pearlmatte Face Powder Flatter Me (295 kr) ser vi Betty, Archie och Veronica på utsidan på den speciella LE-dosan. Öppnar vi locket hittar vi ett ansiktspuder/rouge med en gyllene persikobas och hjärtan i korall färg. Här har MAC valt att blanda Shell Pearl Beauty Powder och Foolish Me Powder Blush som tillsammans blir färgen Flatter Me.
MAC Pearlmatte Face Powder Flatter Me - golden peach with coral hearts
Här är swatches på de två färgerna i pudret (Shell Pearl till vänster och Foolish Me till höger) och jag tycker inte att man se de så tydligt här, men jag har applicerat på min kind på bilden under där Pearlmatte Face Powder synd mer - och det blir en snygg korall färg.

2 kommentarer:

  1. Vilka jätteläckra produkter. Pudret är ju bara såååå sött!

    SvaraRadera
  2. What's up to all, the contents present at this web site are genuinely amazing for people knowledge, well, keep up the good work fellows.

    Also visit my page - website

    SvaraRadera