måndag 1 april 2013

CLEAN First Blush

Det är något med CLEAN´S dofter som får mig att vilja-ha. De tre senaste släppen Cotton T-Shirt, Skin och Rain - alla i Edp - har inte lockat så mycket som den senaste med namnet First Blush. CLEAN First Blush EdT (499 kr / 60 ml) doftar mjukt av mint, jasmin och te och ska symbolisera fräschheten av en ny dag. Tänk solens uppgång på en vit strand och dagen gryr... Mina övriga absoluta favoriter är Warm Cotton, Fresh Laundry och Clean Edt.  
Toppnot: Signaturen vitt te sprudlar tillsammans med ljusa fräscha toppnoter av bergamot, citronlöv och söt mint. Luftig jasminblomblad och ren neroli omfamnar en källa av fräsch aromatisk basilika.

Basnot: Nedtonade och milda trä och mysk noter rundar av och lämnar huden med en varm långlivad känsla som är lätt att bära.
Flaskan som innehåller 60 ml är i ljuslila till mellanlila i färgen och har en cirkel på mitten som säkert ska symbolisera solen. Det första man känner då man doftar på CLEAN First Blush är en mjuk känsla av mint, citron och basilika. Den är dock rätt så flyktig och sitter inte på särskilt länge så det bli nog att fylla på min Sephora Universal Atomizer och ha med i väskan för att bättra på under dagens lopp.

2 kommentarer:

  1. Helt underbar doft, fräsch och fin. Men edt gör ju att den är lite svag. Så det gäller att komma nära:) och att ha en flacon för påfyllning med sig i väskan:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fräach, men den behövs bättras på...

      Radera