torsdag 18 april 2013

Recension: Sephora 2 in 1 Waterproof Eye Makeup Remover Gel

Jag tycker att Sephoras egen linje har prisvärda och över lag bra saker, främst inom hudvård. En nyinköpt eyemakeup remover är Sephora 2 in 1 Waterproof  Eye Makeup Remover Gel (60 kr / 125 ml). Gelen kommer i en pumpflaska - vilket är praktiskt och den tar bort även vattenfast ögonsmink.
Jag har använt två pumptryck av 2 in 1 Waterproof Eye Makeup Remover Gel på två bomullspads och först tryck lite lät på båda ögonen med paden och sedan masserat och gnidit bort ögonsminket. Om det verkligen är vattenfasta produkter man har använt tar det dock lite längre tid och man får arbeta mer. Det känns skonsamt och med innehåll som blåklint och oliv känns vårdande för huden runt ögonen. Priset är också överkomligt och flaskan är på 125 ml vilket är 0,48 kr/ml. En bra och smidig vardags makeupremover för ögonen som får ett starkt Godkänt i betyg.

1 kommentar:

  1. Skonsamt och milt är det viktigaste när det gäller remover av ögon make up så då funkar denna bra, inte minst i relation till det hyfsat facila priset!:)

    SvaraRadera