söndag 25 juni 2017

La Mer The Powder & The Powder Brush

La Mer är förknippat med lyx och hudvård enligt mig, men på sistone har det kommit en foundation, concealer och ett puder för att fixera makeup med samt tillhörande borste både för foundation och en för puder.

La Mer´s kultprodukt är Creme De La Mer som har en prislapp från 1395 kr för 30 ml. Den är väl klassad som krämernas kräm och uppkom av att en forskare hade bränt sig och behövde något som verkar för cellerna och bygger upp ny hud.
Jag har dock blivit intresserad var pudret som sak vara ett finmalt puder med perfekt blurring effekt på hyn. La Mer The Powder 700 kr kommer i en stor burk på 8 gram och är lätt ljusbeigt med lite finfin skimmer i sig vilket gör att man får en fin glöd. Det försvinner fint in i hyn och jag känner att ett lyxigare puder blir svårt att hitta.
Den tillhörande puderborsten är så mjuk och härlig samt att den ska vara perfekt till att applicera La Mer The Powder Brush 560 kr med. Jag känner också att man lätt kan ha den till andra saker som bronzer och rouge, bara blanda och sedan klart.

1 kommentar: