lördag 29 augusti 2009

I love news!

Hösten ger oss alltid mycket nyheter i butikerna, både på skönhet, hår och kläd fronten :) Är deta något bra eller skappar det bara köpberoende?

Jaja, nog snackat om detta första nyheten är ett shampoo faktiskt från salongs märket TRESemmé och är en hårvårdsserie som har kommit upp på hyllorna och säljs främst i daglig varuhandeln. HAr man följt designserien Project Runway har man bra koll på vad detta är. Flaskorna är enorma och innehåller 900 ml (nästan 1 liter) för en kostnad runt 95 kr. Här finns shampoo, balsam och olika stylingprodukter.


På nagelfronten har vi två ny lack ett från ChinaGlaze´s nya höst kollektion Retro Diva i färgen Cords och är en lätt lilagrå metalisk nyans och från Isadoras höst kollektion Bohemian Rapsody (I love this collection!) nagellacket #632 Pure Purple. Sist men inte minst är det ett rött läppstift från MAC´s Euristocrats II kollektion i färgen Cockney.


Här kan man själv avgöra hur mycket färg man vill att läppstiftet ska ge. Applicera ett lager så får du bara en lite skir färg och det röda blir mer lättburet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar