torsdag 14 oktober 2010

MAC Venomous Villains; Maleficent from Sleeping Beauty

Sist ut från MAC Venomous Villains är den onda av de onda. Den onda fén Maleficent från Törnrosa som släpptes av Disney 1959. Jag upplever denna som en mörk och mystisk kollektion med inslag av glitter.
Beauty Powder i färgen Briar Rose, MAC beskriver färgen som en Soft violet pink with pearl. Beroende på färgen kan man använda beauty powder i hela ansiktet, som rouge och som highlighter, en väldigt mångsidig produkt.

Lipglass Revenge is Sweet är en ljuslila färg med lite skimmer i. Jag skulle nog mer säga att det är ett typ av stain istället för ett läppglans.
Färgen är väldigt användbar och ger en svag lila färg. MAC skriver "light yellow purple".

Det känns som MAC alltid ska ha med sina mineralögonskuggor så även denna gång. Mineralize eyeshadow duo i She who dares. En blandning mellan en grön och en blå sidai samma ljuvliga dosa.

"Deep navy with blue pearl and deep forest green with lime green pearl"
Också var det ju då till sist nagellacken, där fanns tre jag köpte det underbara duochroma Bad Fairy. En färg som beskrisv som en red with red multi changing pearl.
The End!

1 kommentar:

  1. Duochroma Bad Fairy- fantastiskt ser det ut. Men hur blir hållbarheten? Finns det bild på det färdigapplicerade lacket?

    SvaraRadera