måndag 23 juli 2012

Recension: MAC Extended Play Lash

Vad passar väl bättre idag än att skriva om en riktig toppen produkt dagen till ära - då det är min namnsdag och allt :) MAC släppte en ny typ av maskara för drygt en månad sedan och jag har haft denna på hårdprov sedan dess. MAC Extended Play Lash ska enligt pressinfon göra dina ögonfransar böjda, fylliga och definierade samt att den ska vara lätt att tvätta bort och hålla upp till 16 timmar. Maskaran innehåller 5,6 g (vilket är rätt så lite för en maskara) och kostar 180 kr och kommer i färgen Endless Black.
 
MAC har valt denna gång att göra hylsan på Extended Play Lash mörkblå och korken ljusblå i metall.
Borsten är lång och smal och har korta borst samt att den är rätt så hård vilket gör att man kommer åt alla fransar lätt.
På bilden har jag använt två lager på övre ögonfransarna (som är böjda med ögonfransböjare) och låtit de undre fransarna vara.
Wow, jag älskar denna maskara den gör min ögonfransar till det jag vill ha dom - långa, separerade och definierade! Maskaran håller hela dagen och den tynger inte mer mina ögonfransar. Den är väldigt lätt att få bort, dock har jag enbart använt makeupremover och inte vatten som det står kan fungera. Det ända jag kan tycka hamnar på negativa listan bli priset i förhållande till mängden, dyrt. MAC Extended Play Lash är en toppen maskara som får betyget Mycket Väl Godkänt!

3 kommentarer:

 1. Grattis på namnsdagen! :)
  Hoppas att du får en riktigt
  trevlig dag! ^^

  SvaraRadera
 2. Först: stort grattis på namnsdagen!
  Mascaren verkar ju vara toppen:)

  SvaraRadera
 3. Tackar, den är verkligen great!

  SvaraRadera