tisdag 8 mars 2016

Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette - swatches & rewiev

Då Kat Von D lanserades på Sephora var jag där på dagen D och köpte några saker bland annat den urfina Kat Von D Shade + Light Eye (Eye Contour Palette). Jag tänkte visa er hur färgerna ser ut och skriva lite vad jag tycker om den.
Paletten kommer i en pappersförpackning med en stor spegel i locket. På undersidan hittar man alla färgernas namn och hur de är fördelade i paletten.
Shade + Light Eye innehåller 12 ögonskuggor fördelat i tre delar med fyra i varje. Vi finner en neutral-, kall- och varm del med enbart fokus på bruna matta färger. Kat Von D paletten kostar 460 kr och detta ger ett snitt pris per ögonskugga på ca 39 kr! Tanken i paletten är att man använder den liggande större skuggan på hela locket, tonar in med skuggan till vänster, markerar antingen globlinjen eller eyelinern med den i mitten och använder skuggan till höger som highlighter.
Neutrala bruna
 samael - solas - lucius - laetus
Kalla bruna
 liberatus - shax - saleos - lazarus
Varma bruna
ludwin - succubus - sytry - latinus
Detta är ett toppenköp med 12 ögonskuggor som tillsammans blir hur fina som helst. De är väldigt pigmentrika, mjuka och lätta att blanda ihop - jag är hur nöjd som helst. Tillsammans i paletten får man också en how-to-do guide på olika look:er i de olika bruna färgerna - både till dag och kväll.

1 kommentar: