onsdag 12 april 2017

Anastasia Modern Renaissance Palette

Eftersom hypen var så stor köpte jag snabbt Anastasia Modern Renaissance Eyeshadow Palette då den kom in i gen på Kicks.se. Den är väldigt fin och jag gillar den mycket. Jag har under flera gånger använt mig av den för både en enkel look och en lite mer avancerad.
Paletten är i rosa sammet kanske inte det mest smarta med den typen av tyg med ögonskuggor som "dammar" av sig. Men den är fin och passar bra ihop med innehållet där tonerna är vinrött, rosa, lila och varmt brunt. Modern Renaissance innehåller 14 ögonskuggor i övertalet matta formulas och några med skimmer i. Till paletten kommer också en make-up borste som är med två 2-i-1. Paletten kostar 545 kr vilket blir 39 kr/skugga.
Borsten som medföljer har en sida som man mer packar skuggan på locket och en sida som är till att använda till globlinjen och tona med.
Som ni ser är det betoning på varma färger i paletten och det är vinrött, cranberry, brunt och guld som finns där. Skuggorna som kommer med är pigmentrika och väldigt lätta att arbeta med - detta gäller samtliga färger.
Tempera - Velvet beige med en ultra-matt finish

Golden Ochre - Jordig gul med en ultra-matt finish

Vermeer - Regnbågsskimrande skal med en metallisk yta

Buon Fresco - Antik lavendel med en ultra-matt finish

Antique Bronze - Metallisk sable med en sidenmatt finish

Love Letter - Hallon med en ultra-matt finish

Cyprus Umber - Mörkt kaffe med en ultra-matt finish

Realgar - Tegelsten med en ultra-matt finish

Warm Taupe - Jordig grå med en ultra-matt finish

Venetian Red - Crimson med en ultra-matt finish

Red Ochre - Sienna med en ultra-matt finish

Primavera - skimrande guldstoft med en metallisk yta

Burnt Orange - Djup orange med en ultra-matt finish

Raw Sienna - Neutral bärnsten med en ultra-matt finishJag gjorde en lite swatch på enbart fyra av de 14 skuggorna och här vissas:
Buno Fresco - Love Letter - Golden Orche - Cyprus Umber
Så här på slutet tycker jag att det är en bra palette, dock ingen nybörjar sak med det lite annorlunda färgerna som dock fungerar mycket bra ihop med andra eller om man väljer att köra på med andra färger än vanligt. Priset är kanske lite väl högt med man får 14 ögonskuggor och i mycket bra kvalité.

1 kommentar: