onsdag 1 januari 2020

Bloggen tar nya steg mot 2020 - först ska 2019 summeras!

Förra året ska summeras och detta görs som förra gången jag går lite enklare igenom några produkter och nyheter som jag har gillar lite extra under 2019.

Jag vet att bloggen har fått mindre tid, men den fyllde hela 10 år(!) i februari 2019 vilket gör att jag vill inte sluta helt. Detta är något jag har skapat under flera år och man kan även se hur mitt liv har ändrats och sett ut under denna tiden - en roligt tidsresa.

Att duscha blir en fröjd med produkterna från Molton Brown. Både de underbara duschkrämerna  och dofterna är så härliga och främst Fiery Pink Pepper som jag har i alla möjliga varianter. Även shampoot som Molton Brown har med jasmin, kaprifol och Indian Cress är bland de bästa jag har testat under året.

För att fortsätta med hårvård är det även Matrix High Amplify både shampoo och balsam som har gett mitt hår både vård och lite volym.

Face Stockholm har jag testat på innan men inte hittat något som var speciellt förrän nu. Jag har nästan varje dag sedan inköp använt mig av deras Tinted Mineral Moisturizer Nyans 0. En liten klick räcker till hela ansiktet som sedan kompletteras med lite concealer.

MAC levererar några av min favoritprodukter som Prep + Prime Fix+ och den nya Studio Fix Soft Matte Foundation NC17 som är en foundation i stift format som enkelt arbetas in i huden och täcker bra och länge. 

I april lanserades Tarte på Sephora och det är flera saker som ingår i min vanliga makeup rutin. Tarte´s hypade concealer Shape Tape, Amazonian Clay 12-hour blush och tillhörande Tartlette Tease Clay Palette. 

Hos Chanel köpte jag deras klassiska Soleil Tan De Chanel som är en bronzing vilken är mer åt kräm hållet. Den appliceras efter foundation och med en puderborste läggs bronzern. Läppstiftet Rouge Coco Flash Boy 54 är en perfekt krämig mellanbeige färg med lite skimmer i som glider på.

För att avluta så nådde inte MILK Makeup till de höga förväntningarna jag hade, Glossier intresset har mattats av lite och Zoeva borstarna är helt klart bäst än så länge, håller tvätt efter tvätt. Essie Speed Setter håller alla nagellack på plats extra länge och Urban Decay Primer Potion fixar ögonskuggan och självklart är både Tom Ford och Chanel det som betyder lyx för mig.
Bildresultat för happy new year

1 kommentar:

  1. Gott Nytt År!
    Håller med om det mesta, Molton Brown och borstarna och Essie speed setter. Top Notch!

    SvaraRadera