fredag 1 januari 2021

2020 en summering av året som gått och hello 2021!

Tänk att det blev ett nytt år, det känns som förhoppningarna är höga och att vi ska/vill lägga gammalt bakom oss. Vi blickar ny framåt och det känns att 2021 har mycket att ge. 

Som vanligt kommer jag att summera mina favoriter under 2020 på ett enklare sätt. Lite olika produkter och märken som jag har gillar lite extra mycket under det gånga året. Jag ser att det enbart har blivit 42(!) stycken inlägg under året, men tid och orka har inte funnits länge så familj och jobb tar mer tid än innan. I februari fyllde bloggen 10 år - tänk va jag har bloggat i 10 år! Japp, jag kallar mig fortfarande för bloggare och det är enbart skönhet, smink, hud- och hårvård och övrigt som gäller.

Det bästa produkterna för dusch är fortfarande Molton Brown, det doftar ljuvligt och både duschprodukterna och hudkrämen är fantastiska. Har även tre dofter från dom, vilka är lika fina dom. Jag stäcker mig även fortfarande efter Jo Malone´s härliga dofter och kör på lite efter humör. 

När det kommer till hudvård för ansiktet är jag lite kluven och jag brukar köra på med olika produkter lite vad som passar för säsongen. För tillfället är det L'Occitane som jag gillar deras hudkräm med sheasmör är mycket bra och funkar både vinter och sommar. Ett märke som jag har börjat gilla igen är Glossier. Jag gjorde en större beställning hos dom och flera saker har blivit vardags favoriter. Börja med Futuredew, lite Perfecting Skin Tint och avsluta med Cloud Paint - klar. 

Inom de märkena som har smink är det den finfina Glam Palette från Natasha Denona som står högt med perfekta färger och pigmentering. Som en extra beställning från Space NK slängde jag med Charlotte Tilbury´s Filmstar Bronzer & Glow Set vilket var mycket bra. En perfekt bronzer som ger den fina glöden till ansiktet och highlightern är skimrig och blir en fin effekt på kindbenen. 

År 2020 är det självklart att nämna Victoria Beckham Beauty som har seglat upp överst på min lista. Hennes Satin Kajal Liner och de nylanserade Posh läppstiften och tillhörande läppennor är väldigt enkla att använda som ger mycket med färg och är lätta att sudda. Bitten Lip Tint Chèrie puttas enkelt på läpparna och sjunker in i läppen och håller länge. Det är så snyggt, enkelt, dyrt och bra så det får bli årets vinnare!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar