fredag 20 november 2009

Kommande MAC <3

Det är ju alltid kul med nya kollektioner, det kvittar vad det är med MAC som ni vet ligger mig varmt om hjärtat. Efter MAC´s stora julkollektion kändes det lite avdankat och det ska börjas om på ny bana igen med ideér och kollektionssläpp. MAC har dock lyckas att knåpa ihop några släpp under de närmaste månaderna. Något som släpps senare från julkollektionen är de små seten med fem olika läppglans eller pigment/glitter MAC kallar dessa i år för Mischief Makers. Det som vi har att vänta är...

"Baroque Boudoir" som kommer att släppas i utvalda diskar och vid PRO-store. Denna har jag för mig är det samma som Monogram förra året, lite av MAC´s lyx kollektion som brukar släppas vid årsskifftet. Här har vi läppstift och läppglans i rosatoner i specialldesignade förpackningar i silver och svart.


"Love Lace" är en kollektion som verkar att vara ljusa färger, tänk spets (lace) och skira tyger. Här ser vi också eye Khol "Feline" igen och lipglass "Icescape" från Chill-kollektionen 2009. Här hittar vi läppstick, läppglans och ögonprodukter. Några saker vi inte sett innan:


Pearlmatte eyeshadow

Pearlmatte Face Powder

Till skillnad från "Love Lace" hittar vi i "Warm & Cozy" jordiga toner i guld, brunt, beige och orange och plommon. Tänk jul framför brasan :) Detta är toner som tilltalar mig med neutralafärger. Detta är en stor kollektion med ögonskuggor, läppstift, läppglans, MSF, shadesticks, nagellack och dofter. Här finner vi flera repromotes från N-collection men såklart även massor av LE-produkter.

I kontrast till "Warm & Cozy" ser vi i "MAC in Lilyland" poppiga klara färger i vårfärger, vitt, rosa, aprikos och grönt framträdande. Detta är MAC´s samarbete med en personlighet Lilly pulitzer, förra året kunde vi se Dame Edna. Här känns det som fokus ligger på krämprodukter med creamblush och paint pots. Även nya lipgelee ser vi här (I like).
MAC´s motto är just "All Ages, All Races, All Sexes" ett väl valt namn på en kollektion som innehåller lite av varje, med fokus på att alla ska kunna ha produkterna. Läppstift, läppglans, blush, pigment, ögonskuggor och en helt ny ögonbrynsserie. Färgerna är brun, taupe och nude.

Baroque Boudoir (November 25th, 2009)
Love Lace (December 26th, 2009)
Warm & Cozy (December 26th, 2009)
MAC in Lillyland (January 7th, 2010)
All Ages, All Races, All Sexes (January 7th, 2010) (Bilder och datum från www.temptalia.com)


Dessa datum är USA släppen och räkna med ca en månad senare på de svenskadiskarna då runt den 15:de.

I mars närmare bestämt den 25:de i USA kommer ett nytt samarbete med Viva Glam då är det Cyndi Lauper och Lady Gaga som ska få sitt namn på läppstiften, kollektionen går under namnet "From our lips".

...och nu är det bara att vänta och se!

2 kommentarer:

  1. Nu måste jag verkligen instämma...VILKA UNDERBARA produkter :)))))

    SvaraRadera
  2. Trodde faktiskt inte att du skulle gilla dessa så mycket, själv vet jag inte om färgerna är sådär tipp topp.

    SvaraRadera