fredag 6 maj 2011

MAC Surf Baby - swatches

Då var det dags för lite swatches på MAC´s sommar kollektion Surf Baby. Jag fick med två saker i pr-materialet och hade sedan tidigare två av sakerna från kollektioen. MAC brukar alltid ha med sina permanenta bronzing puder i sommar kollektionen och swatches på Refined Golden hittar du här. Jag hade också läppglanset Strange Potion från Venomous Villains och visar också den med Surf Baby swatches:en då iklädd Evil Queen dräkt.
Det talas alltid mycket om MAC förpackningar är snygga eller ej...Denna gång tycker jag att det är helt okej. De har lyckats att få fram surf temat bra och en lila hibiscus blomman passar lätt in.


Skinsheen Bronzer Stick i färgen Gilty Bronze

Färgen på Gilty Bronze beskrivs som en coppery bronze with gold shimmer.Lipstick i färgen Bust Out!

Bust Out! är i luster formula och beskrivs som en dirty mide-tone violet.

Det var en väldigt fin färg som är lätt att applicera och eftersom det är en luster blir det en lagom täckning på läpparna.

Lipglass i färgen Stranger Potion

Strange Potion är en verkligt härlig koral färg men lite skimmer i sig och MAC beskriver den som en soft coral pink.Lipstick Bust Out!, Lipglass Strange Potion, Skinsheen Bronzer Stick Gilty Bronze


Av dessa tre saker från Surf Baby är lipglass Strange Potion en absolut must-have. Där emot det där Skinsheen Bronzer Stick förstår jag mig inte på svårt att få snyggt och aldeles för mörkt för mig.

1 kommentar:

  1. Samtliga produkter till läpparna ser finfina ur! Inga extremfärger utan fräschaste surfersryle:)

    SvaraRadera