måndag 9 maj 2011

NARS in my heart

Jag har varit på jakt efter en ny bronzer och jag var ju starkt inne på NARS bronzing powder i färgen Laguna. NARS finns inte att köpa här i Sverige så det fick bli en runda på nätet. Haha, vad gjorde man förr så inte internet shopping fanns? :) HQhair har förr sålt NARS men då jag skulle beställa hade de inte fått igång sin försäljning på NARS sakerna (nu kan man köpta NARS där igen) så det fick bli en beställning från Kiss and Makeup. Det tog mindre än en vecka tills att jag hade sakerna i min hand och det är stark jobbar från USA.

Såklart blev det inte bara en sak från NARS utan jag klickade även hem läppstiftet i färgen Dolce Vita, ett av NARS bästsäljande. Jag gillar verkligen NARS saker och det är en form av lyx som får flytta in hos mig, det här ju inte till de mest vanliga sakerna som jag har...

NARS Lipstick i Dolce Vita är en sheer dusty rose och den ger inte mycket färg utan bara en lätt touch av färg och känns verkligen skön på läpparna.

Också vad det det där med bronzing pudert från NARS...Jodå, NARS Bronzing Powder i Laguna levde klart upp till mina förväntningar och det kommer att bli så snyggt till sommaren.

Färgen är en brown with golden skimmer enligt NARS. Jag trodde att förpackningen skulle vara lika stor som rougerna från NARS är men den var betydligt större 8 gram emot 4,5 gram.Här har jag swatchat Laguna, först på fingret och sedan på handen tillsammans med Dolce Vita läppstiftet, som även sitter på läpparna på nedersta bilden.2 kommentarer:

  1. Båda grejerna ser jättefina ut!

    SvaraRadera
  2. Fina nyanskaffade saker:)
    Nätshopping har ju funnits även innan i form av postorder. Dock på den "valiga posten" och inte i cyberrymden:)))

    SvaraRadera