torsdag 10 januari 2013

Bare Minerals Ready Eyeshadows 8.0 The Star Treatment Palette

Innan julhandeln drog i gång var det Black Friday i USA och med lite rabatt (20%) på Beauty Bay klickade jag hem den finfina paletten från Bare Minerals julkollektion. Med en prislapp på 599 kr här i Sverige blev det med rabatt ca 255 pix från Beauty Bay så det blev ett riktigt fynd!
Bare Minerals Ready Eyeshadow 8.0 The Star Treatment Palette (innehållandes 8x1g.) kommer med åtta högpigmenterade ögonskuggor i alla varma guldiga färger och med en lite ögonlocks primer och en duo makeup borste.
Det åtta ögonskuggorna är; VIP, Connoisseur, Carte Blanche, Ritzy, Kudos, Bragging Rights, Elitist och Extravagance.
 
VIP, Connoisseur, Kudos, Bragging Rights 
 
 Carte Blanche, Ritzy, Elitist, Extravagance
Med paletten med åtta ögonskuggor kommer också en Prime Time Eyelide Primer (1,5 ml) och en dubbelsidig makeupborste för ögonen.

4 kommentarer:

 1. Hade också spanat på dessa paletter, men när rean började så var mina favoriter tyvärr nästan slut, hittade bara ett kit med fem pennor. De här skuggorna håller superhög kvalitet, men priserna i Sverige är ju löjliga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Priserna är rena skämtet! Men jag gillar denna paletten mycket och de är hur fina som helst. Jag hittade denna på lite olika ställen, med mycket varierat pris...

   Radera
 2. Riktigt fin palett med kvalitet och priset jättebra när den köps på rätt ställe som du gjort

  SvaraRadera
 3. Den ser jättefin ut, vilket fynd!

  SvaraRadera