tisdag 22 januari 2013

Urban Decay NAKED BASIC

Jag var inte sen med att kicka hem den nya paletten NAKED BASIC (£20) från allas vår vän Urban Decay när den släpptes under slutet av december. Det är en lite palette som innehåller sex matta ögonskuggor i väldigt neutrala färger. Den kommer med två gamla färger (Foxy och Naked 2) och de fyra andra är helt nya ögonskuggor för denna palette. 
Förpackningen är en vanlig enkelt palette med en spegel i locket och med ögonskuggornas namn under sig. Urban Decay brukar skicka med lite extra saker till sina paletter (bland annat läppglans, primer och eyeliner) - dock inte denna gång. På bilden ovan ser ni skillnaden mellan storleken på Naked 2 och Naked Basic.
Det är kalla ögonskuggor i bruna toner som kommer i den lilla paletten, men jag gillar den mycket och det är väldigt lätt att få till en fin och enkel makeup. Allt beror på hur mycket och vilka mörka färger man använder. Skuggorna är välpigmenterade och mjuka, dock skulle jag vilja säga att ögonskuggan Venus inte är matt utan en skimmerskugga och då en perfekt highlighter.
 
Venus (soft off-white demi-matte) - Foxy (very light yellow beige matte) - Walk of Shame (W.O.S) (very light pinky nude matte)
 
Naked 2 (rosy taupe matte) - Faint (warm dusty brown matte) - Crave (deepest darkest brownblack matte)

1 kommentar: