måndag 7 januari 2013

Benefit Fine One One - 2-in-1 för kinder och läppar!

Benefit´s senaste tillskott i familjen heter Fine One One (310 kr / 8 g.) och är en 2-i-1 produkt för läppar och kinder. Jag tvekade inte en sekund då jag köpte Fine One One inne på Sephora i Malmö - då jag har läst så mycket positivt om detta krämstift. 
Benefit har som vana att ha söta och lite annorlunda förpackningar. Denna gång är det en skinnande roséguld förpackning med en liten skruvratt längs ner och med ett lock som täcker nästan hela stiftet.
Benefit Fine One One är tänkt att "lift, shape and pop" dina kinder och ska var en enkel och snabb produkt. Den ska sättas på äpplet på kinden och dras upp till kindbenet och det är viktigt att tänka på att den ljusaste delen ska vara uppåt - sedan är det bara att blanda ihop alla tre färgerna.
Det ovala krämstiftet består av tre färger - (L-R) soft coral, sheer watermelon och pink champagne.
Här har jag dragit med Fine One One på min underarm för att visa färgerna tillsammans och sedan är det bara att blanda ihop de för att få en fin och naturlig "pop".
Det är tänkt att man ska kunna använda Fine One One på läpparna också och det är då bara att stryka på med stiftet direkt på läpparna och de blandar sig enkelt till en korallfärg och för att highlighta kan man använda den rosa champagne färger. På bilden nedan har jag använt mig av två lager av Benefit Fine One One som är ut suddade med en duoborste. Det blev väldigt neutralt och enkelt resultat och väldigt lätt att jobba med för att få det snyggt.
Jag tycker att Benefit Fine One One är en kul och trevlig produkt, men den är bäst till kinderna då den på läpparna upplevs lite torr och mjölig. Det är lätt att på ett snyggt resultat både på kinderna och läpparna och den är en bra och enkel färg som passar de flesta hudtyper. Jag gillar när företag kommer med nya saker och där brukar Benefit ligga ett steg före :)

4 kommentarer:

 1. Mycket fin och kul med nya produkter helt klart! Problemet är priset tyvärr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt fin, men priset var lite för dyrt!

   Radera
 2. Kul läsning! Den ser jättefin ut på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Fine One One var verkligen bra och enkelt att jobba med...

   Radera