söndag 16 februari 2014

OriginalMinerals

Det nya australiensiska hårvårdsmärket OriginalMinerals (O&M) har kommit in på den svenska marknaden. Jag fick hem tre flaskor från märket och jag gillar idéen mycket. Det är tänkt att man ska börja med Detox Shampoot för att få bort alla rester av styling produkter son smuts, försätt sedan med ett av de fyra olika shampoona som passar just din hårtyp och avsluta med balsam. 

"I den hårvårdande serien ingår shampoo och balsam för alla hårtyper; normalt, torrt, tunt och fint och en återfuktande mask, en proteinmask samt Original Detox - ett shampoo och balsam för den ultimata hårdetoxen. För att håret ska må så bra som möjligt har O&M utvecklat en trestegs metod för just detta; 3 Step Cleanse som går ut på att detoxa, rengöra och återfukta.

Steg 1 – DetoxTa en klick O&Ms Original Detox Shampoo och massera in i hår och hårbotten och använd ända ut i topparna. Skölj ur. 
Steg 2 – RengöringVälj ett av O&Ms fyra shampoo som passar din hårtyp;
Maintain the Mane – för normalt hår
Hydrate & Conquer – för torrt, skadat hår
Fine Intellect – för tunt hår
Original Detox – för trött, matt hår
Massera in valt shampoo i hår och hårbotten och skölj sedan ur. 
Steg 3 – ÅterfuktningÅterfukta med ett av O&Ms fyra balsam vilket är samma sortiment som för shampoo; Maintain the Mane för normalt hår, Hydrate & Conquer för torrt och skadat hår, Fine Intellect för tunt hår och Original Detox för trött och matt hår. 
Massera in och skölj ur. " 
Steg 1 - Detox Shampoo
 Steg 2 & 3 - Fine Intellect Shampoo och Balsam för att bygga volym

Flaskorna finns i storleken 350 ml och kostar 249 kr /st. - säljs på utvalda salonger sedan januari 2014.

1 kommentar:

  1. Mycket bra kombination !! Har du testat och tycker du att den här "tre-stegs-raketen" lovar vad den håller??

    SvaraRadera