lördag 8 april 2017

Maskaraprimer - kan det vara något?

Det verkar som att det ska prima:s under det mesta och även innan man applicerar den vanliga maskaran. Jag har fått tag i två små versioner av ögonfransprimer från både Benefit och Dior. Skillanden är mellan de två att Dior varianten är vitt och Benefit är brun.  
Benefit They´re Real! Tinted Primer är tänkt att använda under den vanliga maskaran i samma serie och jag gillar att den är brun vilket gör att man kan använda enbart primer:n för en lättare fräsch look. Här känns det att ögonfransarna får mer volym och mer svarta vilket gillas.
Borsten på Tinted Primer är i gummi med smala och piggiga taggar som kommer åt ordentligt på ögonfransarna. Tillsamman med Benefit They´re Real! maskara är det en fin kombination.
Dior Diorshow Maximizer 3D är Dior´s variant på ögonfransprimer och den är vit i sin formula. Här gäller det att vara snabb med att applicera maskaran efter för den torkar rätt så snabbt och det blir lite vitt kvar på fransarna.
Borsten (som även här är i gummi) på Diorshow har mer täta piggar som gör att appliceringen blir mer kraftfull dock fångas fransarna upp på ett bra sätt även här.

2 kommentarer:

  1. Men vilken av dem gillar du bäst!?? Tycker att det är ett minus att varianten från Dior är vit........

    SvaraRadera
  2. Av dessa två är det Benefit varianten som jag gillar mest och är också bäst!

    SvaraRadera