onsdag 20 maj 2009

Vad är där i påsen? Del 6 och 7

Så det blev äntligen den 15 maj som jag har pratat om en del här :) Och till er som har glömt; Rose Romance och Double Dazzle!!! Något som det pratas om på flera andra beautybloggar är något som kallas "haul" på engelska, typ att man har köpt massa saker på en gång och sedan visar upp dessa. Fast egentligen alla mina "Vad är där i påsen?" "haul´s":)

Detta är allt från både MAC i malmö med Rose Romance och Double Dazzle och några pro produkter från vända till Köpenhamn.


Från vänster: Allt Rose Romance; Beauty powder "Blush of Youth" e/s "Silverthorn" gelé blush "Just a pinch"Från vänster med sols: Pro pans i färgerna "Scene", "Phloof!", "Soft brown", "Cranberry"Vanilla pigmentFrån vänster: Magnetique, Loving touch, Secret crush (Rose Romance) Smile, Sugarrimmed Double Dazzle
Det var det älskar alla läppglansen och några av skuggorna har jag testar, lever upp till MAC´s fantastiska kvalité. LOL

3 kommentarer:

 1. Åh vad man blir avundsjuk! ^^
  Vad kostar en pro pan i köpenhamn ?

  SvaraRadera
 2. Vet inte om man ska tack för att någon blir avundsjuk på en, men men TACK ändå :)
  Jo, pro pan kostar 90 DKK det blir ca 135 SEK och att jänför med en vanlig MAC skugga som kostar 150 SEK och du slipper att depota dom, skönt!

  SvaraRadera
 3. hehe ^^
  Tack då vet jag det! :)

  SvaraRadera