onsdag 20 maj 2009

Update with MAC

Så vad har vi nu att vänta från mitt absolut favorit make-up märke; MAC. Jo, varje månad släpper MAC en ny kolletion med nästa bara limited artiklar, detta skapar då ett ha-begär som inte är så bra....:) Så den andra torsdagen varje månad eller typ den 15:de är det bara att köa till närmaste MAC disk och kolla in alla nyheter.


Så vad kommer att komma här näst:


Star Warrior är en stor kollektion som kommer i juni indelad i två delar, med en för ansiktet och en för kroppen. Tonerna går mot bronze, gul, orange och guld. Riktigt fina förpackningar med djurmönster.Naked Honey en rätt så liten kollektion med släpp i juli, med produkterna baserade på honung och med namn som Queen Bee, Buzz, Pollinator.

Baby Bloom är en lätt sommar kollektion som släpps i augusti med två olika produkter. Mjuka läppbalsam och en ansiktstint.


Tre första bilderna www.temptalia.com


I augusti kommer också en kollektion vid namnet "Euristocrats II" med massa läppstift och några nya Dazzleglass.


Den stora kollektion som kommer i augusti också är "Colour Craft" som enbart är med mineral-puder, blush och skuggor även läppstift och läppglans finns det. MSF:en kommer att vara melerade eller som BBR var med fem fält, ögonskuggorna är indelade i fyra tårtbitar, så även läppglansen och läppstiften. OMG!

http://purity.webblogg.se/index.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar