söndag 27 december 2009

MAC Mischief Makers

Efter de vanliga kollektioner av julkollektionen hos MAC var det dags för deras eftertraktade pigment- och lipglass set. I år heter dessa Mischief Makers och består av tre pigment/glitter set och tre lipglass/lusterglass set. Jag har köpt ett av varje och känner att dessa färger funkar bra för mig :)

Förpackningen för lipglass/lusterglass setet "5 Sexy Shenanigans Soft Mini Lipglass/Lusterglass".
Tre små lipglass och två lusterglass innehållande 2,4 g i varje jämförelse med de vanliga MAC lipglass:en som innehåller 4,8 g.
Från vänster; Elle, Cruise Control, Poetic License (dessa är lipglass), Ensign, Morning Glory(dessa är lusterglass).
Skillnaden mellan lipglass och lusterglass är den att lipglass är mer krämigt och ger mer färg medan lusterglass ger mer glitter och blir mer skirt på läpparna.

Förpackningen för pigment setet "5 Sexpot Smokey Mini Pigment/Glitter".
Här hittar vi fyra små pigment och ett glitter innehållandes 2,5 g i varje liten "flaska" om vi jämför med de vanliga pigment- och glitterburkarna på 4,3 g i varje.

Från vänster; Naked, Sunnydaze, Chocolate Brown, Dark Soul (dessa är pigmenten), Reflects Antique Gold (denna är glitter).
Jag är egentligen inget "fan" av just pigment men gillade färgerna och tyckte att det var lite kul med konceptet. Tror att pigmenten blir super till en "smokey look" och som komplement med en "nude-lip" som lipglass:en får fixa.

1 kommentar:

  1. Passar ju bra med en massa glitter nu när nyåret står vid dörren. :)))))

    SvaraRadera