måndag 23 april 2012

Depend Magnetic nagellack - info, flaskbilder och swatches

Efter mitt inlägg som handlade om olika nagellacks trender under åren som gått skerv jag också att de så kallade magnet nagellacken är näst på tur. Jag hoppades också på att de skulle komma lite mer som komersiella nagellack och jag hade rätt! Jag lyckades gå rakt på de 12 nya magnet nagellacken från Depend :) Jag köpte på mig tre av färgerna där vissa innehåller lite större glitterskimmer (som är så svårt att få bort) medan andra var faktiskt i en duochrome färg, det blev tre av dom.
 Depend Magnetic #6001, #6008, #6011
 #6001 - rosalila med grönguld

 #6008 - blå med mörklila

 #6011 - turkosblå med grön
Jag är faktiskt riktigt positivt överraskad över hur lätt och bra dessa nagellack är. De är väldigt fina med sina duochrome effekter och det finns många färger att välja mellan. På bilderna har jag enbart använt ett lager. 

Det är väldigt enkelt att applicera magnet nagellacken. 1. Underlack, 2. Applicera ett lager nagellack, 3. Applicera andra lagret nagellack och håll magneten nära under 5-7 sek., 4. Avsluta med överlack. Nedan har jag en bild över alla de 12 nagellacken och de kostar 49 kr / flaska och nu blev jag sugen på den röda #6010 också...

1 kommentar: