tisdag 24 april 2012

Recension: The Body Shop Peppermint Intensive Foot Rescue

Under sex veckor har jag haft min vänsterfot tejpad på grund av en skada under och i hälen. Tejpen har gjort att huden inte har fått luft och kunnat "leva" som den brukar göra vilket har resulterat i stora sprickor, lös hud och väldigt torra partier. Jag började att behandla med Scholl´s kräm för sprickor i hälen men den verkade inte tillräckligt bra så jag köpte en fotkräm från The Body Shop. Peppermint Intensive Foot Rescue är en mint doftande lite krämigare fotkräm som kommer i en plastbruk med skruv lock med ett innehåll på 100 ml för 125 kr.
Jag har smort in mina fötter med The Body Shop Peppermint Intensive Foot Rescue under cirka två veckor på kvällen och efter dusch. Ungefär som storleken av en fem krona har jag använt till varje fot. Krämen är härligt doftande och verkar friskt och då krämen värms upp blir den lite lösare i konsistensen. Det känns att den verkar bra på fötternas hud och de upplevs mjukare. Jag tror att det behövs lite mer fotvård än bara denna kräm för att bli av med mina problem, men det är en bra fotkräm och jag ger den betyget Väl Godkänt.

1 kommentar:

  1. Bodyshopprodukten verkar bra! Intressant att du nämner Scoolkrämen. Har själv erfarenheter av att de är torr och t om kan göra fötterna sämre...

    SvaraRadera