tisdag 18 december 2012

MAKE UP FOR EVER!

Sedan jag köpte Make Up For Ever HD Primer i somras har jag blivit väldigt intresserad av märket. Så när Sephora öppnade inne på Emporia köpte jag på mig lite nya saker - främst produkter från deras "Aqua"-serie. Personalen inne på Sephora är väldigt hjälpsam och det blev nästan en hel timme vid Make Up For Ever montern!

Jag har läst mycket om MUFE HD Blush så den var ett måste, även Aqua Brow läste jag om på en gammal favoritblogg och detta köpte jag...
 
MAKE UP FOR EVER; HD Blush Microfinish Cream Blush #5 Warm Pink, Aqua Brow #25 Ash, Aqua Eyes #23L Champagne, Aqua Lip #15C Pink
Jag gillar verkligen hur pigmentrika dessa saker är och jag blev också sugen på deras HD Foundation som är  MUFE´s mest kända produkt. Jag fick med mig två små prov hem på färgerna #115 (Ivory) och #117 (Marble).

Jag fick testa färgen #117 i butiken och den var väldigt bra och likaså HD Foundationen. Utöver dessa testade jag HD Powder som också tillhör MUFE bestsellers och likaså Aqua Rouge ett exremet hållbart läppglans/läppstift.

1 kommentar:

  1. Gillar också pigmentrika t ex ögonskuggor. Har fått ångra när jag köpt sämre och billiga alternativ

    SvaraRadera