lördag 2 februari 2013

Tre saker från Chanel Spring 2013!

Det som alltid brukar locka mig från kollektionerna från Chanel är ju nagellacken. I vårens kollektion Printemps Précieux de Chanel hittade jag tre underbara saker som jag köpte. Jag har länge velat ha ett läppstift från Chanel, men inte tyckt att där fanns någon snygg färg tills nu samt att jag hittade en vacker ljust lila ögonpenna! Jag kan lätt säga att jag förknippar Chanel´s förpackningar i svart och guld med lyx och med en klassisk silhuett. 
 
Snabbt presenterat blev det läppstiftet Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour Fantasque #112, Stylo Yeux Waterproof Long-lasting Eyeliner Beryl #102, Le Vernis Nail Colour Fracas #571.
Stylo Yeux Waterproof Beryl #102 såg jag först i en video på Youtube där MUA:n skapade en fräsch och "öppen" look. Det är en ljuslila färg nästan som pärlmor skimrande lavendel och jag tänkte så vackert detta måste jag testa på.  
Den ända färgen som stod ut från de tre nagellacks färgerna var såklart den starkt ceriserosa Le Vernis Fracas #571.
Med sin lättburna färg i skimrande mellanrosa och med en mjuk och täckande formula blev det såklart Rouge Allure Fantasque #112 som jag valde att köpa av de fyra färgerna i vårkollektionen.
Förpackningen på Rouge Allure är i svart och guld och när man trycker på botten ploppar den guldiga delen längst ner ut och man kan ta ut läppstiftet - härligt!
Fantasque (soft rose)- Beryl (lilac) - Fracas (vibrant pink) 
A thing of beauty is a joy forever!

1 kommentar:

  1. Le Vernis Nail Colour Fracas- påminner mig om smultron och jordgubbar: Sååå våren 2013!
    Läppstiftet lyxigt:)))

    SvaraRadera