måndag 25 februari 2013

YSL Rouge Volupté Shine - #8, #9 & #15

Då var det gjort på två veckor har jag köpt på mig tre av de nya läppstiften från YSL! Jag har länge viljat testa på de nu mera klassiska Rouge Volupté läppstiften från YSL, men de har känns för täckande och jag har inte hittat "min" färg vilket har gjort att jag har avstått. När den nya formulan - YSL Rouge Volupté Shine - kom under början av året var jag inte sen att hoppa på...

YSL Rouge Volupté Shine (Luscious Texture Aqua Shine Effect) kommer i flera fina färger (19 stycken och kostar 350 kr/st.) och den är glansiga med både täckande och lite skirare färg. Själva läppstiftet är mjukgörande och följsamt samt vårdande och med doft av mango.  
Jag har då valt att köpa tre färger; ett rosa, ett brunkorall och ett korall detta för att kunna variera mig. De är rätt så lika i färgerna på stiften och på handryggen, men på läpparna blir det superfina alla tre och väldigt lättburna.
De tunga lyxiga förpackningarna i guld och YSL-loggan runt. Färgen under YSL-loggan indikerar på färgen på stiftet. Själv konceptet bygger på fem färgfamiljer (brun, rött, korall, rosa och lila) med olika nyanser i varje familj.
 #8 Pink in Confidence (dusty pale pink) - #9 Nude in Private (spicy warm beige) - #15 Coral Intuitive (smokey soft coral)
 
YSL Rouge Volupté Shine #8 Pink in Confidence - en lite ljusare rosa med skimmer inslag
 
 YSL Rouge Volupté Shine #9 Nude in Private - en ljusbrun med korall i lite som en MLBB färg
 
 YSL Rouge Volupté Shine #15 Coral Intuitive - en starkare lite ljusare korall färg
Av det tre färgerna som jag har köpte är favoriten #9, det känns att den passar till allt, därefter kommer #8 som är liknande fast kallare och betydligt mer rosa. Jag tror även att den korall #15 blir perfekt till sommaren. YSL Rouge Volupté Shine är väldigt behagliga läppstift som smälter på läpparna och känns mjuka och sköna - helt enkelt ett toppen läppstift!

4 kommentarer:

 1. Härliga färger, och vilka vackra hylsor! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är jättefina och bara hylsorna är to-die-for!

   Radera
 2. Helt underbara! Vill ha:))))

  SvaraRadera