lördag 16 november 2013

Bobbi Brown Everyday Pretty Lip & Eye Palette Holiday 2013

En av julens kit från Bobbi Brown är Everyday Pretty Lip & Eye Palette (395 kr). En prisvärd palette som innehåller tre basic ögonskuggor, två läppstift och ett läppglans. Jag köpte dock min i Köpenhamn för DKK 265 och med en rabatt på 10% så det blev ca SEK 295. 
Paletten och ytterförpackningen går i en stilren svart blank plast med detaljer i guld och med ett stort Bobbi Brown emblem på utsidan. Paletten är också avlång och har en stor spegel i locket.
Då vi öppnar upp Everyday Pretty Lip & Eye Palette finner vi två läppstift till vänster (Pink Beige - a nude pink, Mauve - a rosy mauve) och tre matta ögonskuggor till höger (Ivory - a creamy white, Cino - a nude grey, Espresso - a dark chocolate brown), i mitten ligger ett läppglans (Bare Sparkle - a champagne with pearl). Hela paletten har matta färger och de flesta av färgerna finns i det fasta sortimentet hos Bobbi Brown.

Jag skulle säga att detta är en perfekt vardags palette, som också namnet säger. Den fungerar till alla tillfällen och det ända som begränsar är hur mycket färg man väljer att använda - jag skulle säga att det är läppglanset som ger det där lilla extra. Har du möjlighet så ta och kolla in Bobbi Brown Everyday Pretty Lip & Eye Palette!

1 kommentar:

  1. Jättefin palett! Men funkar det verkligen att ha läppstiften så?

    SvaraRadera