torsdag 11 september 2014

By TERRY

Äntligen säger jag - kan man köpa märket By Terry även om man inte bor i Sthlm. Det är beauty.theyouway.com som har tagit in märket och säljer det över deras websida. Terry de Gunzburg är grundaren av den berömda concealern / highlighten; YSL Touche Eclat och har sedan släppt ett eget märke under namnet By Terry. Deras största favoriter är läppbalsamet Baume de Rose och hennes Hyaluronic Hydra Powder. 
Självklart var jag snabb med att skicka efter två saker från By Terry´s kollektion. Det blev kultprodukten Baume de Rose och Eye Powder Kajal.
By Terry Eye Powder Kajal är en väldigt pigmentrik puder kajal som kommer med en skumapplikator. Det tänkt att man lätt och smidigt drar ett sträck för att få till en smokey look. Dock får man vara lite försiktig då man applicerar så det inte kommer ner under ögat.
Det har bloggats mycket om By Terry Baume de Rose och det var inget snack om att jag inte skulle klicka hem den. Baume de Rose är ett läppbalsam för att få fina mjuka läppar (fungerar även till naglarna) och den doftar mycket väl ros.
Färgen är väldigt fin en lätt ljusrosa ton får man på läpparna. Den fungerar ypperligt och denna är en lyxprodukt för 410 kr / 10 g.

Baume de Rose applicerat med fingrarna och Powder Kajal enkelt draget ovanför ögat.

2 kommentarer:

  1. Lyxig läppglans men priset är oj oj...

    SvaraRadera
  2. Läppstift.... Jag älskar By Terry's stiften!!

    /Aila

    SvaraRadera