söndag 21 september 2014

Tre från Make Up Store - eller det var länge sedan...

... det är ju inte så att jag söker mig till Make Up Store längre. Dock var det där jag började med mitt skönhetsintressen en gång i tiden. Men då och då släpps det lite roliga saker som t.ex. i senaste kollektionen Scream och LED läppglanset Atomic. 
Jag köpte även ett nytt rouge i färgen Pernice som är ett av deras olik färgade rouger under namnet Marble Blush. Jag gillar färgen den är användbar men pigmenteringen är inte hundra, kanske beror det på att den är rätt så ljus.
Då till läppglanset Atomic som är varit slutsålt över allt, dock hittade jag ett ex.
I korken sitter en lampa som tänds när man öppnar läppglanset och det är därför de heter LED Lipgloss. Lampan gör varken bu eller bä med effekten är kul. Atomic är rätt så mörk (enligt mig) och innehåller små glitterkorn av blått, lila, turkos och teal. Man kan använda den ensam eller över läppstift - valet är ditt.
Swatches på LED Lipgloss Atomic och Marble Blush Pernice.
På bilderna har jag applicerat både läppglans och rouge ordenligt.
Utöver dessa två saker köpte jag även en ny ögonskugga - Microshadow Sophisticated (matte reddish taupe)- som släppte förra året i kollektionen Cashmere och det är en enkelt gråtonad skugga som drar aningen ät lila och rödare toner. Perfekt tillsamman med det mesta bland annat en svagt ljusrosa eller grålila.

Självklart har jag säkert flera liknande skuggor som denna i sin lite mauve:iga ton. För att nämna några har vi MAC Shale, Bobbi Brown Heather och MAC Blackberry...

1 kommentar: