torsdag 26 mars 2015

Anastasia Pro Pencil Base 1

Anastasia Pro Pencil är en smidig multipenna som fungerar till det mesta. Den kommer i två färger (Base 1 & Base 2) jag valde Base 1. Jag köpte den från Net-a-Porter och betalade 12 euro i Sverige är priset 245 kr. 
Så här står det om produkten:
 "Anastasia Pro Pencil Eye Shadow Primer & Color Corrector, en multifunktionell, praktisk penna som du enkelt kan reducera synbarheten av mindre blemmor, mörka ringar och andra mindre skönhetsskavanker med samtidigt som du enkelt kan highlighta ögonbryn, ansiktskonturer och ögon. Anastasia Pro Pencil gör det även enkelt att tillfälligt dölja synbarheten av hårstrån vid ögonbrynet när de är på väg att växa ut igen.
Ge dina läppar en fylligare look, använd som primer på dina ögonlock innan applicering av ögonskugga, highlighta, reducera synbarheten av mindre skönhetsskavanker - ett måste-ha i necessären!"
Till skillnad emot The Body Shop´s variant är denna mjuk och enkel att blanda ut. Jag har mest använt den till att täcka över lite små saker och under ögonen - vilket har fungerat utmärkt. Anastasia Pro Pencil Base 1 är rätt så gul kan jag tycka dock är det inget som stör och det ska bli spännande att använda den som en ögonskuggsbas...

1 kommentar: