lördag 11 juli 2015

Return to Tiffany & Co.

Jag lovade att visa upp mina dyrgripar från Tiffany & Co. som jag köpte i London. Tiffany & Co. fanns bland annat som disk inne på både Harrods och på Selfridges dock var det flagship store på Old Bond Street som lockade mest. Ska det vara ska det vara på riktigt! Jag köpte två saker som matchar fint ihop och jag ville ha från deras klassiska Retur to Tiffany kollektion och silver. Pricken över i:et blev att få med den ikoniska ljusblå Tiffany färgen - vilket jag fick.
De vackra askarna i Tiffanyblått med vita siden band.
Inut i asken ligger en liten påse för att skydda smycket.
Jag ville ha ett enkelt armband och jag valde Return to Tiffany Bead Bracelet med ett litet hängande hjärta. På ena sidan är det Return to Tiffany stämpeln och på den andra den Tiffanyblå färgen i emalj. Storleken är 7 inches vilket är medium och jag tror att det ligger på ca 18 cm.

För att matcha armbandet köpte jag även ett liknande halsband med två berlocker i formen av ett hjärta. Return to Tiffany Mini Double Heart Tag Pendant med en tillhörande kedja på 18 inches vilket är ca 46 cm. Ena berlocken är med Return to Tiffany stämpeln och den andra är helt i Tiffanyblå emalj och båda är i silver på baksidan. Vackert och enkelt!

1 kommentar:

  1. Simplicity and beauty with a traditional meaning as well as a beautiful thought!!! Congrats to it!!!

    SvaraRadera